Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ugye csak ezen a weboldalon"ny...

Ugye csak ezen a weboldalon"nyápicok"a mai magyar fiatalok?

Figyelt kérdés

Időnként-ha éppen ráérek előszeretettel olvasgatom-nézegetem ezt a weboldalt(sok érdekes téma-kérdés...válasz)és egy idő óta feltünt hogy...

A"dohányzás"témakörnél pontosan azokat a márkákat szídják és mocskolják amik a mai LEGÁLIS piacon a legjobbak!

Ennyire"elsatnyultak"a mai fiatalok hogy nem bírják az erőset-az igazit???

Mire gondolok konkrétan?

A mai LEGÁLIS cigaretta nemcsak hogy borzalmasan drága(mostmár az eddigi legolcsóbb Golden Gate is 920 Ft)de"vizezett"is!!!

"Vizezett"...

Ha felbontod a dobozt és beleszagolsz"minden"szagot érzel csak dohányt nem!

Valami meghatározhatatlan"ragasztó"jellegű...mint valami vegyszer.

Ráadásul olyan gyorsan ég hogy 4-5 szívás és kész...!

Tehát ellopták az ízt és gyorsítót tettek bele...

Ma aki LEGÁLISAN"cigizik"az Szivarkát szív!

Miért?

A legkevésbé drága...

Fecske 420 Ft

Sláger 450 Ft

Miért jó?

VALÓDI DOHÁNY ÍZE VAN...LASSAN ÉG...KEMÉNY-FÉRFIAS.

Az igazi férfiak akik LEGÁLISAN veszik a bagót azok ma Szivarkát(Fecske, Sláger)szívnak és nem azokat a vackokat amiket fent lefestettem.

Ugyanakkor...

Ezek a mai fiatalok(ITT)pontosan az ellenkezőjét hangoztatják(ITT).

Szerintük a Sláger sz*r és a méregdrága"dezodoros"cigik a jók...

Szegények...

Nagyapám aki IGAZI bagós volt és nem létezne szivarka ma nem tudna LEGÁLISAN cigit venni mert a szivarkákon kívül minden cigi gyenge.

Elnézést hogy picit sokat írtam de felvagyok háborodva hogy egyesek a MŰcigit éltetik és azt a keveset ami a mai LEGÁLIS piacon még jó szídják.

Nyápicok a mai fiatalok?

Azok.

2014. febr. 26. 15:03
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Jaj már értem hogy mi a problémája a 19-esnek és hogy miért vagyok beteg...

A másik álltalam nyitott témánál belegázoltam"szegény"lelkivilágába(magyarán kulturáltan"kiosztottam"és ezt a szivére vette-és ezért vagyok beteg.

Ott egyébként próbált válaszolni is...ahogy tőle kitelik. De nem veszem fel a kesztyüt és BEFEJEZETTNEK tekintem a vitát és nyugodtan beállíthat betegnek.

Én legfeljebb kerülöm...

2014. febr. 27. 15:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Ja bocs. . az már érvelés,hogy "csak a nyápicok cigiznek, a fasza gyerek szivarkát szív"?
2014. febr. 27. 15:27
 23/33 A kérdező kommentje:
Meg is indokoltam-"körüljárva"a témát alaposan.
2014. febr. 27. 15:36
 24/33 anonim ***** válasza:
A szivarka kb 1500/10 száltól kezdődik. A Sláger és társait nem sorolnám ebbe a kategóriába. Eszméletlen szar ízük van, erejük sincs meg irtó büdösek, teljesen aljadohány. P20, Pannónia, Hungária ami szívható az "olcsó" cigik közül (Kossuthot + talpas Symphoniat nem tudom árulnak-e még-de a Symphonia se a legolcsóbb. Mondom ezt én, aki már szinte az összes európai cigit/szivarkát kipróbálta.
2014. febr. 28. 22:58
 25/33 anonim ***** válasza:

Hülyeség a cigizésben mérni a férfiasságot, főleg, hogy nők is cigiznek.

Másrészt sokan leírták, hogy nem ízlik nekik a sláger meg a többi szivarka. És ha a szivarka valakinek nem ízlik akkor szív mást.

Nekem pl a milka csoki jobban ízlik mint a boci, de te a bocit szereted jobban akkor én nyápic vagyok??

Nem kötekedés de zárójel és idézőjel előtt és után is nyomj egy szóközt mert így tagolatlan az írásod, és szinte olvashatatlan.

2014. márc. 1. 09:59
 26/33 without ***** válasza:

teljes mértékben igazad van mármint amit a cigi minőségéről mondtál a gyorsító az különböző égést segítő vegyszerek pl Kálium-nitrát, a mai értelemben vett cigaretta nem dohánylevélből készül mondhatni minden más van benne csak az nincs ami eredetileg kéne bele, ha így lenne akkor nem ennyi lenne hanem akár még drágább és még azt is megkockáztatnám kijelenteni hogy ha igazi dohány levélből készülne akkor kevésbé lenne káros, mert ugye azt a természet adja, mint a vegyszeres társai

itt jobban összefoglalják:

[link]

2014. márc. 1. 15:05
 27/33 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy miután a 26-os válaszoló megmondta a tutit az"urak"(akik a drága cigiket favorizálják és lenézik a"szegény embert"akik a Sláger szivarkát szívják)hírtelen elhallgattak...

Elszégyellték magukat.

Hiszen kiderült(26-os hozzászólás)hogy valóban HAMIS az a cigi amit LEGÁLISAN lehet venni!

2014. márc. 2. 10:27
 28/33 A kérdező kommentje:
És igenis...HAMIS cigit csak a nyápicok szívnak.
2014. márc. 2. 10:28
 29/33 anonim ***** válasza:

De komolyan, szerinted mit lehetne reagálni mikor minden válaszodban ugyanazt fújod?

Szívd a szivarkád, ültess dohányt és lesz tiszta dohányod amit elszívhatsz pipába. Ha ez kell akkor szívd azt, de ne próbáld másra erőltetni a szarságodat.

2014. márc. 2. 10:56
 30/33 anonim ***** válasza:

1, Mi közöd ahhoz, hogy ki milyen drága és milyen minőségű cigit szív?

Semmi! Aki megteheti az szívja a drága cigit (marlboro, dunhill, djarum stb.), ebbe neked nincs beleszólásod.

2, Nekem ez erősen reklámgyanúsnak tűnik, mert minden márkát leszólsz (persze több százezer, millió ember szereti és szívja) de itt erőlteted a szivarkáidat, amik csak kevés embernek ízlenek.

3, Mi jogon nevezel te bárkit nyápicnak, azért mert olyan cigit szív amit te nem szeretsz?

4, Azt pedig ne akard elhitetni senkivel, hogy nem káros a cigi! Igenis káros! Ezt nálad sokkal hozzáértőbb emberek állapították meg. Ne akard megcáfolni mert nem fog menni. Az, hogy régen erről nem beszéltek az nem azért volt mert akkor nem volt káros a cigi hanem azért mert nem tudták, hogy káros.

5, Nem akarlak megsérteni, szívj nyugodtan szivarkát de ne sértegess másokat azért, hogy milyen cigit szívnak. Tudod a demokrácia egyik lényege a tolerancia is. Tehát mindenki eldöntheti, hogy milyen cigit szív és ezt másnak el kell fogadni.

2014. márc. 2. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!