Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elmondaná nekem valaki hogy...

Rawe88 kérdése:

Elmondaná nekem valaki hogy mit tapasztalt az után hogy lerakta a cigit?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok hogy : lett e valaki fittebb ? Kevésbé fáradékony? levert hangulatú? a potenica javult e? vagy esetleg volt e elhizással probléma? Kérlek irátok le ti hogy éltétek meg.

2014. febr. 16. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 16 évig cigiztem, de egyáltalán nem köpködtem vagy krákogtam sem akkor, sem amikor leszoktam.
2014. febr. 18. 14:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Elkezdtem gyúrni én is. Elég sokat szivtam. Egy doboz simán egy nap.. Most alakul mindenféle irányba az életem szóval nem érzem hogy szükségem van rá! No MORE! Nem leszek gyenge!
2014. febr. 18. 20:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 10 éve cigiztem. 15 16 évesen kezdtem el doverrel / kék / piros prilukkival :S suliban szofi. multi. stb.. A végén már töltött cigi..
2014. febr. 18. 20:11
 14/14 anonim válasza:

Tudom, régi a kérdés de elmondom a saját tapasztalatomat a cigi lerakással kapcsolatban.

12-13 évesen szoktam rá a cigire, 24 éves koromban határoztam el hogy leteszem.Előtte szívtam a rendes cigit napi 10-12 szállal.

A főnököm a szemem előtt rakta le a cigit és ezen felbátorodva ha ennek a f@sznak sikerült, akkor nekem is fog alapon elhatároztam, hogy leteszem a cigit.

Leszokás előtt 3 évvel elektromos cigarettát használtam 85%-ban.

Leszokás előtt fél évvel 100%-ban csak elektromos cigi 2-3mg/ml nikotin tartalommal.

A lényeg hogy a rendes cigiről 100%-ban elektromos cigire kell átállni, és fél-1 év után lerakni mert így nem olyan szenvedős a lerakás!

Nekem meglepően könnyen ment!

Mikor leraktam egy erős elhatározással December 24.-én meglepő módon az első 3 napban csak ritkán kívántam meg a cigit, utána következő 1-2 hét volt nehezebb de tűrhető!

Után következő 2-3 hónapban csak megkívánod de el is múlik hamar a sóvárgás, nem kattogsz rajta mint az első 1 hétben.

Én a leszokás első 2 hetében nem dolgoztam, és alkoholt illetve társaságot kerültem 3 hónapig!

Mikor 3 hónap után ittam alkoholt akkor olyan “száraznak” éreztem az italokat cigi nélkül és kívántam is, de nem szabad engedni! 3.-ik piálás alkalmával már nem kívántam a cigit olyan volt mintha sohasem bagóztam volna.

Most több mint 8 hónap nem dohányzás után sokkal jobb az állóképességem, közérzetem, és az életkedvem is!

Mondhatni kiegyensúlyozottab lettem sokkal!

És úgy érzem hogy elértem egy új achievementet az életemben!

Kb. ahhoz tudnám hasonlítani mikor megkaptam a jogosítványomat.

2022. júl. 20. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!