Könnyű módszerrel leszokni, mi az?
...Sajnos már 7 éve vagyok rabja ennek a káros szenvedélynek. Tudom, hogy rossz és már horror áron adják. Akaraterőm van, csak nem elég. Már többször neki álltam a leszokásnak, de az nem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt hiszik a " nem dohányos " emberek. Csak rakd le és kész.
A legeredményesebb "leszokásom" 8 hónapig tartott, egyik napról a másikra. De valamiért, megint rákezdtem. Bánom azt a napot.. de most már mindegy. Nem akarok idő előtt meghalni, akarok később gyereket, és ezt a pénzt máshova is tehetném. Igaz, egy doboz cigi 1 hétig kitart, már egyáltalán nem szívok sokat. De ezt sem kellene.
Tudtok adni tippet, hogy könnyen letudjak végre szokni, egyszer s mindenkorra?
Drága, pénzelkérős projektek nem érdekelnek.
Akkor van a legnagyobb baj, mikor baráti társasággal elmegyünk iszogatni, az alkohol az, ami elgyengít... hétköznapokban nem problémás
milyet szívsz és mennyit?
kezdj el olyat venni ami nem ízlik, és nem olyan gyenge, hogy meg sem érzed. így heti 1-2 szál lesz, a végén meg semennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!