Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sikerült leszokni a cigiről,...

Sikerült leszokni a cigiről, aki megpróbálta? Mennyi idő alatt és milyen módszerrel?

Figyelt kérdés

Egyáltalán miért szoktatok rá? és hány évesen? (aki cigizik,értelemszerűen) Csak divatból, mert mindeki más is szívja, vagy mert nagyon stresszeltetek és így vezettétek azt le?

Nemet és kort is lényszi!

Köszönöm! :)

2010. ápr. 21. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy embert, aki 12 évesen kezdett el cigizni, mert azt hitte, hogy az a menő. Csak pár hétig tartott ez az egész. (szerencsére)
2010. ápr. 21. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez a negyedik hetem cigi nélkül.Nem mondom hogy egyszerű.

15 éves koromban gyújtottam először egy szilveszteri bulin.Lüke voltam:D

Azért döntöttem a leszokás mellett mert nem ment az éneklés.Főleg a magas hangok.Sokat kapart a torkom főleg a fél hangoknál.Nem tudtam nagy ugrásokat csinálni pedig náunk nagyon fontos(musical,operett)

És észrevettem hogy egy napja nem gyújtottam rá.Gondoltam nem veszek és kész.Azóta bírom.Pedig egyetemista is vagyok,színházba is játszom,fel is lépek,szóval stressz van bőven.:D

De annyival jobb így:DÉs kiálltam az elsőő nagy próbát is----bbuuliba sem estem kísértésbe:D

22L

2010. ápr. 21. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem olyan igazából nincs, hogy valaki nagyon stresszel, és így szokik rá legelőször a cigire. azt mikor először kipróbálod marha szar. ezt vagányságból és más elhatározásokból kezdi az ember. a stresszlevezetés az később jön a cigivel, mikor már nikotinfüggő vagy.
2010. ápr. 21. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem azért szoktam rá mert stresszeltem.

Hanem nehéz úgy leszokni mikor az ember idegesen él.Mert akkor volt az,hogy na most kimegyek elszívni egy cigit.

2010. ápr. 21. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja hagytam abba 10év és napi 1-2 doboz után. Champix-ot szedtem 2 hétig,aztán már csak az akaraterőmön múlott minden. Viszonylag jól birom,de sokszor bármit megadnék egy szál cigiért,de erős vagyok,kitartok. Amúgy sem a nikotin hiányzik,hanem maga a megszokás...
2010. ápr. 23. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nikotin függőség. Ez baromság. A nikotin 3 hét alatt teljesen kiürül a szervezetből. Az emberek 99%-a a megszokás miatt gyújt rá újból és újból. Nikotinnak semmi köze az egészhez. Ez tévhit.
2014. jan. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!