Cisztára norculot tablettát írtak fel Nektek? Van egy kisebb cisztám, de a nőgyógyász nem ír fel senkit. Olyan orvost keresek, aki megpróbálta Nektek gyógyszerrel is kezelni a cisztát.
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 08:49
1/4 anonim válasza:
Nekem volt cisztám, de nekem se írt fel semmit az orvos, mert gyakran elmúlnak maguktól. A gyóygszeres kezelés szerintem nem jellemző. Meg különben is az orvosod tudja, hogy mi a jó neked.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem volt mensesem 1évig,cisztám volt Norcolutot kaptam,attól megjött a mensesem és ahogy a dokim mondta:-ahogy jön a menses ,úgy szívódik fel a ciszta /hormonfolyadékkal telt hólyag/! Így lett 4év alatt 3 x segített a Norcolut!Persze nem volt olyan nagy acisztám amit műteni kellett volna!
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt egy majd 5 cm átmérőjű cisztám, amire felírta az orvosom a Norculotot. Azt mondta 3 cm alatt semmit nem szoktak rá felírni, általában magától felszívódik. 3 és 5 cm közt kell a gyógyszer és 5 cm fölött már műtéti beavatkozást javasolnak. Tehát amíg nem megy 5 cm fölé nincs nagy gond, hacsak nem szeretnél babát, mert állítólag csökkenti a teherbeesés esélyét. Ehhez képest egy hétre rá ahogy megtudtam a cisztát pozitív lett a tesztem :) Most 13 hetes kismama vagyok és sajnos még mindig meg van a ciszta, sőt majd 8 cm-re nőtt. Így már nem szedhetek gyógyszert úgyhogy én már csak abban bízhatok magától felszívódik... Mindenesetre mindketten jól vagyunk és ez számít :)Neked meg türelem, rendbe fogsz jönni és ha nem bízol az orvosodban fordulj másikhoz és Pestit tudok neked ajánlani...
4/4 A kérdező kommentje:
Ennek a pesti orvosnak a nevét meg tudod írni? Nekem 5 cm alatt van még...de nem szeretném ha nőne...
2009. okt. 1. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!