Mikor érzem a változást?
Figyelt kérdés
Több mint 100 napja nem dohányzom....(még mindig hiányzik)...:(
Semmilyen pozitív változást nem érzek...sem közérzet,szaglás,izlelés terén....Inkább csak rossz...elvonási tünetek,krrágokás,hizás..ez mát igy marad?
2014. jan. 6. 09:56
1/11 besenyőpistabácsi 

válasza:

A krákogás el fog múlni, de a hízás nem, hacsak nem változtatsz gyökeresen az életmódodon! Mozgás, sport, étrend átalakítás! Az sem mindegy milyen környezetben élsz. Egészen más formában működik ez panelban, sorházban, vagy kertes házban.
2/11 anonim válasza:
Szedj komplex b vitamin készítményt, valamelyest segít a tüneteken.
Nekem már pár hét után büdös volt egy dohányos, ill. lényegesen javultak amiket felsoroltál.
3/11 anonim 

válasza:

Amennyit eddig cigarettára költöttél, ahhoz pótolod a többszörösét és a média által egészségesnek mondott életet fogod élni! Nekik megéri, mert onnantól ők irányítják még azt is, milyen "egészséges" marha drága tápszereket, műanyag ételeket, szintetikus kiegészítőket fogyassz! Kocogj, járj konditerembe, nehogy valamilyen haszon legyen abban, hogy fizikailag megterheled magad!
4/11 A kérdező kommentje:
3.válaszoló....nem értem a válaszod:)
Nem azt kérdeztem,hogy mit csináljak,hanem hogy lesz-e változás,hogy nem dohányzom.
2014. jan. 6. 10:27
5/11 anonim 

válasza:

Szerintem lesz, ne légy türelmetlen, ügyes vagy hogy letetted grat:)))
6/11 anonim válasza:
Mindenképpen lesz! Gondolom az sem mindegy mennyire voltál erős dohányos és hány évet szívtad. Kitartás! Időnként jutalmazd meg magad és vigyázz vissza ne ess, nekem sajnos nem sikerült.
7/11 A kérdező kommentje:
Napi egy doboz Pall Mall kék...és sok sok év:(....anyagiakban meglátszik:)
2014. jan. 6. 11:01
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2014. jan. 6. 11:02
9/11 anonim 

válasza:

Ha semmin nem változtatsz, "csak" nem dohányzol, így marad! (Az előbb azt írtam le, hogyan változik.)
10/11 anonim 

válasza:

Én évek óta abbahagytam, és azon kívül hogy 20 kilót felszedtem, semmi változás nem ért el. Se nem javult a szaglásom, futni is alig birok, az első hónapokban pénzem sem maradt, mert a nadrágjaimat kellett kicserélni mert nem fértem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!