E-cigi vagy normál? Melyik a károsabb?
Figyelt kérdés
Néztem riportokat orvosokkal, de Ők inkább tartózkodnak az egyenes beszédtől. Egyikük sem mondta ki nyíltan, hogy az e-cigi jobb. Szerintetek mi az igazság?2014. jan. 5. 20:55
1/4 anonim válasza:
Szia. A sima cigi jóval károsabb mint az E-cigi.
Rádásul a rendes cigi "büdös" és a lakásban nem jó dolog szívni, és sokáig érződik a szag, szellőztetés mellett is. Az E-cigi finom, lehet különböző aromákat kapni, es jellemmes ízű, es nem is érzed a levegőben.:) persze a jó E-ciginek ára van, nem olcsó.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van. Én itthon csak e-cigit szívok pontosan a felsorolt okok miatt. Másrészről viszont a normál cigiről tudjuk milyen csúnya betegségeket okoz, de az e-cigi még új. Nem tudhatjuk pontosan mi lesz azokkal az emberekkel akik mondjuk 10-20 évig e-cigizni fognak. Lehet, hogy még rosszabbul végzik majd mint a rendes cigisek?
2014. jan. 5. 23:18
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan csúnya betegsége mint pl. Tüdőrák, vagy bármi más. Végülis az E-cigi a leszokásban segít/ segíthet bárkinek.:) es egészségesebb is. De mindkettő cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!