Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek melyik károsabb?

Szerintetek melyik károsabb?

Figyelt kérdés
havonta egyszer kétszer inni de nem lerészegedni teljesen,vagy naponta egy szál cigi?
2013. nov. 26. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A napi egy szál cigi. Havonta 1-2 italozás, főleg, ha nem részegségig megy, nem okoz gondot, az egy szál cigaretta viszont már igen. Ráadásul a napi 1 cigiből villámgyorsan lesz 2-3-4-egész doboz.
2013. nov. 26. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Napi 1 szál, egyértelmű. és ahogy az előttem szóló is írta, a napi egy szálat szívó kocadohányos meg a partidohányzó sokkal könnyebben válik függővé mint egy partiivós. Én is napi 1-szállal kezdtem és ebből 13 év kőkemény cigifüggőség lett a "jutalmam". Ellenben az tizenéveim végén meg a huszonéveim elején szinte alig akadt hétvége, hogy ne lettem volna talajrészeg, mégsem az alkohollal akadtak problémáim. A mai napig, ha nincs épp buli, eszembe se jutna alkoholt inni. Viszont rágyújtani újra bármikor rá tudnék, csak nem teszem meg.
2013. nov. 26. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten mindegyik káros. Aki inni kezd először és utána próbálja ki a cigit az naponta is gyújthat, de persze előfordul hogy az illető csak néha gyújt rá. Aki pedig előbb kezd el dohányozni később lehet alkesz, szerintem egyik sem zárja ki a másikat.
2013. nov. 27. 07:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.még azt szeretném kérdezni hogy amit a második kommentelő írt választ abban van hogy - a napi egy szálat szívó kocadohányos. mi az a kocadohányos?
2013. nov. 29. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!