A mentolos cigi miért károsabb mint a normál?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:49
1/9 anonim válasza:
azt csiripelik,impotencia-okozó. én nem tudom hogy elhiggyem -e,bár ez engem úgysem érint XD
de én amúgyis utálom a mentolosat,égeti a torkom,büdös,és hányingerem van tőle:D
2/9 anonim válasza:
de ezt nem értem miért okozna jobban impotenciát mint egy átlag cigi. az átlag cigi is szükiti az ereket rontja a vérkeringést attol is simán impotenciád lehet. ez sztem egy szar városi legenda!
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom , hogy az a baj vele , hogy nehezebb leszokni róla mint a nem ízesített cigiről.
4/9 anonim válasza:
utolsó, miért lenne nehezebb?mármint csak érdeklődésként kérdem,mert még ilyet nem hallottam:) egyébként,én utálom a mentolosat,mint márírtam,szóval nálam nem is igaz pl:D
5/9 anonim válasza:
a mentolos cigit szerencsétleneknek találták ki akik szarnak h otthon észreveszik és ha mentolos cigit szívnak annak nincs.. Illata.:D ettől függetlenül jó és semmivel nem ártalmasabb, sőt én mindet gyengébbnek érzem. bár ez csak maga az íz miatt, lehet h tévhit.
6/9 anonim válasza:
én is teljesen hülyeségnek tartom ezt. fiu vagyok, nem rajongok igazán a mentolos cigiért, de esküszöm alkalomadtán veszek és azt szívogatom. néha jól esik, olyan hüvös, hát aki probélta tudja és ez az eérzés jön be sok embernek, és persze forditva is. az impotencia dolog meg egyszerüen az elözőhöz szolva, egy városi legenda, a normál cigaretta is ugyaolyan káros mint a mentolos..
7/9 anonim válasza:
Én olyasmit hallottam hogy a mentol miatt 'jobban felszabadulnak ' a káros anyagok. Persze ez egyálltalán nem biztos. :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez csak ilyen macsó blabla, amit azért találtak ki, hogy cikizzék a mentolos cigit szívó férfiakat.
9/9 anonim válasza:
A mentolos cigire sokkal jobban és gyorsabban rászoksz, mert érzed azt a kellemes mentol ízt, hűvös (például a Marlboronál gondolom nem hiába Ice Ball-nak nevezték el a mentollabdát :)). Szerintem ez is csak egy hoax, a normális cigaretta is impotenciát okozHAT, ugyanúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!