Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mentolos cigaretta károsabb...

A mentolos cigaretta károsabb mint a nem mentolos?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ez hogy lett bebizonyitva?
2011. jan. 9. 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Sztem ha már káros, akkor mindegy, hogy kevésbé vagy sem, mert így is úgy is mérgezi magát az ember. Úgyhogy jobb nem szívni egyiket sem.

De egyébként azért mondják károsabbnak, és sztem is így van, mert a mentol hatására még inkább kitágulnak a hörgők, az egész tüdő olyan, mintha nagyobb kapacitásba kapcsolna, kitisztul, és ezzel együtt a mérget is mélyebben szívod be.

Régen, amikor még bejött a West Ice, az nagyon brutál volt ebből a szempontból. Az orbit rágó mentolszintjét simán közelítette. Nem dohányzom egy pár éve, de legutóbb már a közelében sem volt, kispórolták belőle. :)

2011. jan. 9. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
A férfiaknak igen...
2011. jan. 9. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző, most arra a városi legendára célzol hogy impotenciát okoz? XD
2011. jan. 9. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
a potenciámmal semmi gondom igaz csak 2 éve cigarettázok.57 vagyok a barátnöm meg sokkalta fiatalabb.
2011. jan. 9. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az első válaszoló elég jó meglátása mellett annyit tennék hozzá hogy extraként a mentol aromát is égeted , szívod ami rontja egy kicsit a helyzetet de nem hiszem hogy ezen felül lenne a rendes cigihez képesti egyéb kártékony hatása.
2011. jan. 9. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
13:48 vagyok arra céloztam h káros a spermára...
2011. jan. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!