Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Segítség miért ilyen nehéz?

Segítség miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
7 éve dohányzom 22 éves vagyok és 2,5 napja gyújtottam rá utoljára nagyon le szeretném tenni a cigit de nagyon rámjöt estére a kattogás legsziveseben véresre harapnám a számat és azon kattogok kimenjek cigizni legsziveseben kimennék de tudom csalódok utána magamba :( mit tegyek ?
2014. jan. 5. 20:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én is nagyon fajinak vagytok , hogy ennyire próbáltok erőt adni sokat segít még ha nem is ismerlek titeket :) köszönöm
2014. jan. 5. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem minden pillanat alkalmas a leszokásra. Egyszer le akartam szokni, elhatároztam, hogy többet nem gyújtok rá. Számoltam a napokat, talán még az órákat is, naplót vezettem, stb., közben folyton azt vártam, hogy rágyújthassak. Nem is tudtam ekkor leszokni.

Aztán kicsivel később nagyon rosszul lettem - nem a cigi miatt, valami más probléma lépett fel - , de attól a naptól nem dohányoztam, mert úgy gondoltam, ha menni kell, hát menni kell, de ne rövidítsem meg én magam az életemet.

Azóta egyébként néha rágyújtok, de közel sem olyan mennyiséget szívok, mint annak idején.

Sok sikert, ne add fel, én tudom, hogy sikerülni fog!

2014. jan. 5. 20:30
 13/20 anonim válasza:
Gondolj rá úgy mint egy betegségre, majd kigyógyulsz idővel. Én is kapartam a fotel karját egy hétig meg folyton zabáltam, de bejött. Két hét után már simán kibírtam. Ez kritikus időszak, ha kibírod, leszoksz. Sok sikert!
2014. jan. 5. 20:32
 14/20 A kérdező kommentje:
én is mostanába nagyon sűrűn beteg voltam minden héten mondhatni és 3-4 napig olyan lázam volt nem tudtam föl kelni sem és emiatt döntöttem úgy , hogy ennyi elég volt csak legyengít és 4-5 ezer egy héten elmegy rá :\ köszi :)
2014. jan. 5. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
én közel 30 éve dohányzom.A nikotin az egyik legerősebb drog...csak az államnak szép haszna van rajta.egyik napról a másikra nem lehet abba hagyni főleg ha hosszú ideje és sokat szívsz.valóban csökkentani kell az adagot és amikor elérsz egy szintet,le tudod tenni
2014. jan. 5. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:

15-nek

Apám több mint 40 évig cigizett.Egyik napról a másikra rakta le.Tegnap volt 13 éve,hogy nem szívja.Szóval...Aki leakarja rakni az lerakja aki nem az nem.

2014. jan. 5. 20:41
 17/20 A kérdező kommentje:
szerintem sem jó ha egyik napról a másikra vagy cigizek vagy nem ha akarod akkor úgyis kibírod :)
2014. jan. 5. 20:48
 18/20 anonim ***** válasza:
így van kérdező,ez a jó felfogás!!! :-D csak így tovább
2014. jan. 5. 20:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Mizu?kibírtad,hogy ne gyújts rá?
2014. jan. 6. 22:11
 20/20 A kérdező kommentje:
hát ma fölidegesítettek munkahelyen :) bedobtam egy cigit begyújtottam de ahogy begyújtottam rögtön odaadtam munkatársamnak :) ki kelllllll bírnom mindenképp mostmár nincs visszaút nehéz elmenni busz elé nehéz munkahelyre úgy bemenni vagy mikor várok buszra vagy munkából hazafele , hogy ne gyújtsak rá néha nagyon rámjön rosszabb a kedvem van mikor nagyon ideges leszek de remélem gyorsan elfog ez múlni :)
2014. jan. 8. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!