Tegnap kint iszogattunk a barátaimmal és hát elég sok cigit elszívtam úgy 1.5dobozt egy nap alatt. Reggel felkeltem és fájt a tüdőm mit tudok ellene tenni?
Figyelt kérdés
Reggel ébredés óta egy nyomó , nehéz érzet van a tüdőmben úgy különös képpen nem fáj , csak úgy veszem észre , hogy nem tudok nagyobb levegőt venni. Mit lehet ez ellen tenni?2013. jún. 8. 12:04
1/3 anonim válasza:
uh ez cinkes helyzet :( de nem lehet nagyobb gond, ha eddig nem szívtál annyit. menjél erdőbe kirándulni, futni, mert arra van most szüksége a tüdődnek . ott kell kiszellőztetned!!de csak friss levegőn, erdő közelében, ahogy már mondtam:)tartózkodj ott legalább 4 órán keresztül folyamatosan
2/3 anonim válasza:
1 jó este alatt annyit minimum elszívok én is de még bajom nem lett tőle.. ha megint fellép ez a probléma, szerintem az orvosodtól kérdezd meg!
3/3 anonim válasza:
Aktív dohányos vagy? Mert ha az előtt is dohányoztál, akkor orvos, ha nem akkor azért mert hirtelen túl sok volt a terhelés a tüdődnek, mert ennyi cigit még nem szívtál.. ismerős helyzet. Jól mondta az első, szellőztesd ki magad, és ha dohányzol, akkor szépen fokozatosan menj felfelé a mennyiséggel, aztán megszokja a tüdőd, és nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!