Van itt aki szilveszterkor cigizett utoljára? Hogy birjátok? Többi lent
Figyelt kérdés
Szilveszterkor cigiztem utoljára, de már egyre jobban kéne, azt hittem nem lesz ilyen nehéz, pedig nem cigiztem sokat max. 7-8 szálát naponta, 5 éve dohányzom. Az a baj, hogy a környezetemben sokan cigiznek. Gyereket szeretnék ezért hagytam még most abba. Van valami praktika, hogy könnyebben menjen? L/252014. jan. 4. 13:36
11/13 dragonline válasza:
33 éve (egy év kihagyással)
nincs sok választás már az én koromban
vagy abbahagyom és megadom magamnak az esélyt hogy esetleg 80 évet élhessek vagy 60-65 év között kimúlok, azt hiszem ez egy komoly érv a dohányzás abbahagyására
12/13 anonim válasza:
A barátom, azt mondja nem hiányzik neki. (Eleve nem volt nagyon durván, és régóta dohányos.) Miattam mondott le róla.
Praktika a te esetedben? Például: [link]
13/13 anonim válasza:
Én is tavaly szívtam utoljára és nekem is hiányzik, de ha gyereket akarsz akkor gondolj az ő jövőjére, ha terhesség alatt dohányoznál a sok nikotin és kátrány a gyereked egészségére is hatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!