Van itt aki szilveszterkor cigizett utoljára? Hogy birjátok? Többi lent
Éjfél előtt 5 perccel szívtam én is el az utolsó cigit
nem könnyű most, de nagyon határozott vagyok, bár az első nap a kisördög nem akart békén hagyni szerencsére nem hallgattam rá.
Számolom az órákat is 72 + 19 azaz 3 nap + 19 óra :))
Ez még nagyon az eleje az egésznek.
A nikotinfüggőség pár hét múlva elmúlik, de ilyen hozzáállással nagyon sokáig fogsz kattogni a cigin, sőt még évek múlva is támadnak majd cigizhetnék-rohamok. Ez a legnehezebb nem a fizikai függés. Én nagyon sokszor próbáltam leszokni korábban, de megőrültem egy cigiért mint most te. Ezt agyban kell mérlegelni, el kell engedni a cigizést, nem szabad rá úgy tekinteni, hogy megvonsz magadtól egy amúgy jó dolgot. Meg kell érteni, hogy semmiről nem mondasz le, mert semmi nem indokolja, hogy dohányozz, nincs rá szükséged. Nekem így sikerült.Az, hogy a gyerekvállalás miatt leteszed, az természetesen nagyon jó dolog, de ilyen hozzáállással nem lesz tartós. Akkor fogod örökre lerakni, amikor már nem akarsz dohányozni, nem úgy tekintesz rá, hogy megfosztod magad valamitől.
28 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!