Hogy tudnam csillapitani az elvonasi tuneteim?
Én volt hogy gumicukrot (csak egy fajta Haribo) z@báltam, volt hogy paradicsomot ettem mozarellával és bazsalikommal(hogy egészséges dolgot csináljak; amikor rámjön a rágyújthatnék), de egyik sem vált be.
Én akkor tudtam lerakni, amikor eldöntöttem, hogy bő egy év múlva úgy is nekiállunk a gyereknek; és szeretném ha addig valamennyire kitisztulna a szervezetem.
Nem volt olyan hogy utolsó szál, nem is tudom a napját; de még a hónapját sem! Egyszerűen amikor eszembe jutott hogy most kilépek rágyújtani; akkor erősebb volt hogy NEM, mert gyereket akarok MAJD, és a gyereknek úgy akarok nekiállni.
Szerintem ha találsz valamit; bármit amiben teljes meggyőződéssel hiszel, akkor fogod tudni lerakni.
Hozzáteszem, hogy gyorsan keress valamit; olvasgass leszokásról szóló cikkeket, a leszokást segítő oldalakat a neten.
Én nem híztam el!!!!!!! :-) De pl. ha szeretsz enni, akkor az is jó érv, hogy pár hónap múlva jobban érzed az illatokat; az ízeket! Attól még nem fogsz hízni; csak élvezetesebbek leszek a gasztronóniai "túrák". Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!