Mivel küszöböljem ki ezt a kellemetlen elvonási tünetet?
"Arról nem is beszélve,hogy ez alapján elítélhetik az embert mind párkapcsolat terén,mind pedig állásoknál"
Az olyan nőt ki kell rúgni a pecsbe. Olyan munkaadóval meg még csak szóbaállni sem szabad, hiszen annak nem kell más csak droid.
"amikor hosszabb ideig nem dohányzom kb. úgy érzem,hogy szétrobban a fejem meg a tüdőm is"
Meglásd egyszer agyvérzést kapsz.
Az agyvérzést erősen kétlem,mivel mindig alacsony a vérnyomásom :D
Köszönöm szépen utolsó válaszoló!:)
3. válaszoló szerint aki nem dohányzik, ezek szerint droid... ez érdekes. Na mindegy.
A kezdeti tünetek enyhítésére jók lehetnek a nikotin tapaszok, nikotinos rágók. Bár még kevés embert hallottam, aki szerint valóban hatásosak. A rágózás mindenképp hasznos, vagy a cukorka szopogatás. Ismerek pár embert, aki leszokott és pár hónap, 1 év múlva sokkal érzékenyebb lett a cigifüstre. Egyszerűen visszatért az érzékelésük, amit a cigi tompít és sokkal jobban zavarja őket a füst, mint pl. egy olyan embert, aki életében nem dohányzott. Na mindegy, ez csak egy érdekes megfigyelésem :)
Ami a lényeg, hogy próbáld lekötni a figyelmed és ne felejtsd el hogy mindig a kezdeti időszak a legnehezebb. Sok sikert kívánok, megéri leszokni.
Én origamizok, most kezdtem eddig bevált...
Tudok olyat aki olyankor fekvőtámaszokkal oldotta a stresszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!