Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Férjem nagyon sokat cigizik...

Férjem nagyon sokat cigizik ezért úgy gondoltam megviccelem. Amikor töltöm a cigit erőspaprikát teszek a dohányba és bekenem a füstszűrőt. Szerintetek mi sül ki belőle?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem biztos, hogy jót tesz a tüdejének, ha erőspaprikát szív le bele... Nem tudom, de én nem merném kipróbálni. Max ha nagyon szórakozhatnékod van akkor a végét kend be, bár nem értem mi értelme az egésznek. Ha unatkozol inkább nézzetek meg egy jó karácsonyi filmet, társasozzatok, fürödjetek meg gyertyafénynél, menjetek ki sétálni, vagy szexeljetek egy nagyot... Mi így szoktuk elűzni az az unalmat, nem egyás csesztetésével(Lehet ezért is nem veszekszünk soha...)
2013. dec. 22. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Biztos, hogy nem veszélyesebb, mint a sima cigi. (Legfeljebb ízlik neki és átszokik.)
2013. dec. 23. 10:55
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Légyszi nekem is privibe a reakciót! :D
2013. dec. 23. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
ezek után a kotont kenném be kívülről szex előtt erős paprikával aztán keményen betolnám neked a helyébe :D
2013. dec. 23. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nagyon függ attól, hogy milyen hangulatban kapod el! Lehet, hogy röhögni fog egy jó nagyon, de az is megtörténhet, hogy hatalmas balhé lesz belőle! De te ismered a férjed, ha úgy gondolod, hogy minden rendben lesz akkor csináld, de ha mégis megfordúl a fejedben, hogy nem fog túl jól reagálni hát akkor inkább szerintem ne kisérletezz!:D

Ha mégis akkor én is várom a privit, hogy hogyan reagált!:) Előre is köszi!:)

2013. dec. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!