Régebben hol lehetett dohányozni, ahol manapság nem?
Figyelt kérdés
Kocsma, disco, vonat oké az még nem volt olyan régen, de pl. 10-20 évvel vagy még régebbi tapasztalatok.2013. dec. 9. 19:48
31/40 Tomi90 válasza:
2012 óta... ennek a kormánynak ez a dohányzás a vesszőparipája, lassan már olyan érzésem van, hogy mást nem is csinálnak csak belerúgnak a dohányosokba...
32/40 anonim válasza:
Pedig én úgy láttam hogy Ráhel is dohányzik az egyik fotón.
33/40 A kérdező kommentje:
Ja, de azért a cigiből csináltak bizniszt. Ezt a képmutatást...
2013. dec. 19. 19:50
34/40 anonim válasza:
A dohányzós vonatokon, a nem dohányzó részekbe is ment át füst.
36/40 anonim válasza:
Vonat rinyálást én se értem, külön dohányzó vagonok voltak. Nem hogy ajtóval volt elválasztva, de külön vagon volt. Ha meg mégse, csak az egyik fele volt, akkor meg ajtó volt.
37/40 anonim válasza:
Én nem örülök ezen tiltásoknak. Nem éltem vissza vele, hogy akárhol cigizhettem... de ha egy vonaton utaztam azért jól esett, jó lenne egy dohányzós vagon.
A dohányzókat nagyon diszkriminálják, bezzeg az alkohol... az folyhat... az nem baj... neeeem. Csak amikor alkesz csövesek betámadnak akkor az ugyebár kellemetlen, de tisztelt mindent megtiltó mestert ez épp nem zavarja. Én legszívesebben fognék egy időgépet, a holmimat és családdal együtt vissza vagy 30 évet... amikoris nem volt ennyi idiótaság... ne értsetek félre, nem szeretem azt a rendszert, de ez a mai még rosszabb mint az volt.
38/40 Tomi90 válasza:
Kormányunk megint belerúg a dohányosokba :( Jön a tb járulék a cigire, de nem az óriási jövedéki adóból vonják le, hanem újabb 70 ft áremelés várható :( 1000 ft alatt nem lesz semmi :( A fizetéseket is nyugati szintre kéne emelni elvtársak, nem csak az árakat.
40/40 anonim válasza:
@35: Vonatokon zárt ajtók esetén is átment a füst és még sokszor akkor is, ha a mellette lévő vagonban lehetett csak dohányozni.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!