Ha a dohányzás valóban ennyire káros miért nem betegszik/hal meg tőle az ÖSSZES dohányos?
Ismertem több olyan embert akik 90 és 100 éves koruk között haltak meg pedig elmondásuk szerint egész életükben dohányoztak.
Ha ennyire mérgező, életveszélyes tevékenység a dohányzás, mint állítják akkor pl. az említett emberek (és még sokan) miért nem volt semmi bajuk tőle?
1. mert ennyire veszélyes és mérgező. Nem instant halál.
2. miért nem volt semmi bajuk tőle? honnan tudod, hogy nem volt semmi bajuk? csak nem haltak meg tőle korán, ettől még lehetett bajul. azt senki sem állítja, hogy minden dohányos korán meghal.
Mi a kérdés pontosan? Olyan káros a dohányzás, amennyire. De nem értem miért van ez felfújva, a kenyérevés is káros, mégis egy csomóan erre alapozzák minden nap a kajálásukat. És? Senkit sem érdekel.
A génektől is függ, hogy ki mennyire hajlamos a rákra. Más bajuk lehetett tőle azért.
Én inkább a passzív dohányzás ártalmait tartom felfújtnak, sok ember halt meg a cigizéstől, de attól, hogy gyakran volt füstös helyeken? Ilyet még nem is hallottam. Olyat hallottam már, hogy aszmás gyereknek fulladási rohama volt, de hogy valaki meg is halt volna passzív dohányzástól még nem.
Az ittasvezetést is mennyien túlélik, akkor hát azzal sincs semmi baj, ismerek olyat, aki nem karambolban halt meg, pedig 5ből 4x ittasan ült a kormány mögé
durva mi? :)
ha ettől megnyugszol, lehet, hogy neked semmi következménye nem lesz a dohányzásnak. A szerencsejátékból is jönnek ki nyertesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!