Minden kezdő dohányos így volt?
Nyilván vannak olyan szerencsések, akiknek nem lesz súlyos gondja a cigitől (vagy csak nem tudja, hogy attól van...).
De és? Ha mondjuk részegen fel-alá szaladgálok egy forgalmas úton, akkor se biztos, hogy elütnek. Akkor csináljam nyugodtan, hisz ha szerencsés vagyok, úgy se lesz bajom?
Idióta logikád van:)
Na meg majd ha véletlen te pont nem a szerencsések közé tartozol, és ott fogsz feküdni a pulmonológián 50 évesen a tüdőrákoddal, akkor szólj majd, és megkérdezem, hogy még most is úgy gondolod, hogy megérte?
nem azt mondom, hogy ez jó logika
épp azért tettem fel a kérdést, mert én sem vagyok megelégedve azzal, amit erről gondolok
de mégse tud kimenni a fejemből, hogy régebb a társadalom több mint fele dohányzott. és ? szívosabbak voltak , mint manapság
És mindenki vakon bízik abban, hogy ő pont ebbe a kategóriába tartozik.
Nagyon jól tudod, hogy ez csak kifogás, de így könnyebb elszámolni a lelkiismereteddel. Ennyi...
nem, nem azt mondom, hogy ebbe a kategóriába fogok tartozni
és nem keresek kifogásokat. ha azt tenném, akkor nem tettem fel volna a kérdést és lesz*rnám a válaszokat.
de nem teszem ezt.
így van, régebben nem volt fontos az egészségügy
a háborús időkben és közvetlen utána hidd el, senkit sem érdekelt, hogy baja lesz e a dohányzástól vagy az alkoholtól
mondjuk ha meghalt valaki rákba, nem is tudta meg az ország másik fele a TVből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!