Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?
1. Sosincs kedvem kimenni a levegőre. Ha hiedg van azért, ha esik azért, ha süt a nap azért...
-Ha cigiznék lenne miért kimennem.
2. Utálom mikor a buszon, vagy bárhol a közelemben van egy olyan aki előbb cigizett, és jön belőle a füst.
-Mennyivel jobb már, ha belőlem jön a füst, azt úgyse érezném!
3.Amikor kimennek az osztálytársak cigizni mindig jókat dumálnak, és én kimaradok ebből, mert nem akarom a füstöt szívni, és igazgatóit se akarok, amiért kilógnak az iskola mellé szünetben.
-Ha cigiznék lenne miért velük tartanom, és izgalmas is lenne mert a lebukás esélyét növelné.
4. Ha unatkozok, nincs semmi ötletem mit csináljak, zene hallgatás nem jó, olvasás/tanulás megint csak.
-Ha cigiznék lenne mit csinálnom, ha unatkoznék, mint mindenki más, aki cigizik, ha van felesleges ideje rágyújt.
5. Nehezen megy az ismerkedés, főleg olyanokkal akik kint cigiznek.
-ha én is cigiznék lenne ok leszólítani őket, mondjuk kérni egy öngyújtót.
Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?
Igen. De én tudok egy 6-7. pontot is.
6. Nem hiába fizeted majd a fizetésedből a TB járulékot, hiszen a tüdőrák kezelése egy vagyonba kerül a TB-nek.
7. Nem kell aggódnod azért, lesz-e még nyugdíjad, mert nem leszel nyugdíjas.
Ha jól értelmezed a 6-7 -est nem kell több indokot keresned.
/ ott a pont az első válaszolónál !/
H.lyegyerek, erre nincs jó ok!
Azon röhögtem a legjobbat, mikor azt írtad hogy mikor kimennek az osztálytársak, te kimaradsz belőle MERT NEM AKAROD A FÜSTÖT SZÍVNI. Tisztában vagy vele hogy a dohányzás pont ebből áll? Ha cigiznél, akkor pontosan a füstöt szívnád, (amit ugye NEM AKARSZ), csak sokkal erősebb koncentrációban.
De ha nem olyan fontos az egészséged, meg gazdag is vagy, akkor felőlem dohányozz. Engem aztán nem izgat. Én örülök hogy -kínkeserves szenvedések árán- sikerült leszoknom (mert anno én is voltam akkora h.lye állat, hogy elkezdtem...) és most újra érzek illatokat, visszatért a vérkeringés az ujjaimba, és nem bűzlik a ruhám, hajam, szám. És a slusszpoén: attól hogy leszoktam, még ugyanúgy kijárok a barátaimmal cigiszünetre, annyi különbséggel, hogy én nem szívom. Az hogy nem cigizel, nem indok, hogy ne tarts velük.
Azért érdekelne hogy hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!