Van olyan aki 10 ves kora körül kezdet cigizni s nincs semmi baja? Lcci irjatok s azt is hogy hny vesek vagytok vagy akinek van valami baja az is lcci kössz
A változások nem azonnal következnek be. Lehetséges, hogy pár évig nem veszed észre magadon a vátozást, viszont később annál rosszabb lesz. Gyorsan bekövetkező bajok az erős köhögés, ronda, szuvas fogak.
Én nem dohányzom, ezeket mások tapasztalataiból tudom. (15 év)
Nem éri meg!
hát nem tudom ide e tartozik, de pont multkor gondolkodtam, 14 évesen kezdtem cigizni, és azóta nem is nőtem. (180 cm-s lány vagyok, úgyhogy nem is baj).
viszont pont a régi cipőim nézegettem, mikor rájöttem hogy a lábam 17 éves koromig nőt, mert 15 évesen még 2!! számmal kisebb volt a cipőm.
lehet nem lényeg amit irtam, és nem sok köze van egymáshoz, de szerintem a ciginek köze van ahoz hogy nem nőtem.
azóta már 24 éves kor felé járok, és letettem a cigit, de baromira nem volt könnyű ennyi év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!