Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez a vízipipa jó egy kezdő...

Ez a vízipipa jó egy kezdő pipásnak?

Figyelt kérdés

[link]

És úgy általában mi a véleményetek a top markról?

2013. jún. 29. 09:21
 1/4 anonim válasza:
A vízipipa tökéletes kezdésnek, nekem 35-37 cm es van, és az is jól működik, a Top markról: én nem nagyon ismerem, kivéva ha az én pipám is TM, ezt nem tüntették fel a dobozon. Ha az enyém is tm akkor: egész jó, ha nem akkor: mások aztmondják hogy nem annyira jó, bár kezdésnek tökéletes.
2013. jún. 30. 08:24
 2/4 anonim válasza:

Ne vegyél ilyen pipát szerintem, 2 éve vettünk egy haverral, éppen most nézünk újat, mert élvezhetetlen, nehezen szívható, nekünk nagyon nem jött át szerintem 1 normálisat nem tudtunk belőle szívni, inkább nézz egy Aladin pipát vagy Nargilemet esetleg egy MYA-t, mind1 hány centis, nem az a lényeg, hanem,hogy minőségi legyen.

Nemvagyok tisztában azzal,hogy mennyi pénzed van rá, de mindenképp megéri várni és gyűjteni a pénzt egy normálisra.

tegnap szétvágtuk a 2 éves pipának a csövét, hogy megnézzük milyen belülről mitszívtunk eddig, vajon mért volt ennyire szar, meglepett,hogy egy Fantás cimke volt beletekerve, meg azis,hogy egy nagy darab rozsdaként húztam ki belőle a fémet ami összetartotta.

[link]

A helyedben biztos,hogy egy Nargilem vagy Aladin pipát vennék, érdemes utánnanézni, lehet,hogy kezdő vagy de a kedvedet is elveszi ha 10ezret kivágsz az ablakon egy szar pipára.Annyi tanácsok még hadd adjak,hogy egy Vortex vagy Phunnel kerámiát nemárt venni bármilyen pipát veszel, lehet,hogy ez a fos TopMark is jól működött volna egy jó kerámiával, de ezt sosem fogjuk megtudni.Tény,hogy nem olcsó mulatság ez a vizipipa téma, de ha csinálod akkor szerintem igényesen.

2013. jún. 30. 22:19
 3/4 anonim válasza:

[link]

Tessék levan akciózva 8 ezer forint, és mégis egy Aladin pipáról beszélünk.

[link]

vagy egy

[link]

ilyen kerámiát ajánlanék hozzá, bármilyen pipát veszel.

és ha teljessé akarod tenni az élményt nem házi alufóliával csinálod hanem páncélfóliával, 500ft 25db-os csomag, vagy van 12centi széles és 25méter hosszú ami 200tömésre elég 1800ftért.

2013. jún. 30. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

és ez milyen lenne?

2013. júl. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!