Ez a vízipipa jó egy kezdő pipásnak?
Ne vegyél ilyen pipát szerintem, 2 éve vettünk egy haverral, éppen most nézünk újat, mert élvezhetetlen, nehezen szívható, nekünk nagyon nem jött át szerintem 1 normálisat nem tudtunk belőle szívni, inkább nézz egy Aladin pipát vagy Nargilemet esetleg egy MYA-t, mind1 hány centis, nem az a lényeg, hanem,hogy minőségi legyen.
Nemvagyok tisztában azzal,hogy mennyi pénzed van rá, de mindenképp megéri várni és gyűjteni a pénzt egy normálisra.
tegnap szétvágtuk a 2 éves pipának a csövét, hogy megnézzük milyen belülről mitszívtunk eddig, vajon mért volt ennyire szar, meglepett,hogy egy Fantás cimke volt beletekerve, meg azis,hogy egy nagy darab rozsdaként húztam ki belőle a fémet ami összetartotta.
A helyedben biztos,hogy egy Nargilem vagy Aladin pipát vennék, érdemes utánnanézni, lehet,hogy kezdő vagy de a kedvedet is elveszi ha 10ezret kivágsz az ablakon egy szar pipára.Annyi tanácsok még hadd adjak,hogy egy Vortex vagy Phunnel kerámiát nemárt venni bármilyen pipát veszel, lehet,hogy ez a fos TopMark is jól működött volna egy jó kerámiával, de ezt sosem fogjuk megtudni.Tény,hogy nem olcsó mulatság ez a vizipipa téma, de ha csinálod akkor szerintem igényesen.
Tessék levan akciózva 8 ezer forint, és mégis egy Aladin pipáról beszélünk.
vagy egy
ilyen kerámiát ajánlanék hozzá, bármilyen pipát veszel.
és ha teljessé akarod tenni az élményt nem házi alufóliával csinálod hanem páncélfóliával, 500ft 25db-os csomag, vagy van 12centi széles és 25méter hosszú ami 200tömésre elég 1800ftért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!