Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Exdohányosok! Pár jótanácsot...

Exdohányosok! Pár jótanácsot kaphatok tőletek?

Figyelt kérdés
8 évig cigiztem, mostanában napi 1-1.5 doboz piros cigi. Elegem lett, hogy havi 30.000-et minimum elköltök rá, és, hogy sportoláskor pár perc után esek össze, ezért elolvastam Allen Carr - Végre nem dohányzom című könyvét. Már az elolvasása is nagy hatást tett rám, akkor is akkor cigiztem, ma reggeltől meg nem szándékozok többet rágyújtani. Tudom, hogy az első időszakban a legnagyobb a kísértés. Ti, akik leszoktatok már, tudtok pár jótanácsot adni arról, hogy hogyan tegyek, hogy még kisebb legyen a kísértésbe esés kockázata? Előre is köszönöm! 23/F

2013. okt. 18. 08:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Remélem még sok jófej exdohányos fog írni :).
2013. okt. 19. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát én még nem mondanám magam exdohányosnak,de lassan egy hónapja nem cigizek.Nagyon leartam szokni,és kaptam 4db,fél éve lejárt nikotint tapaszt az egyik ismerösömtöl...felraktam...hát fura érzés...maga a cigi nem hiányzott...de...valami igen...és nem tudom megmondani mi....rágyujtottam...huu...egyáltalán nem esett jól....visszaraktam a tapaszt....2napig volt fent 1.

Elfogyott...vettem....drága,de igy is olcsobb mint a cigi....eltelt 2hét cigi mentesen...utána nem raktam fel 1hétig...és nem hiányzott...ma kisértésbe estem...de felraktam a tapaszt megint,és most megint jó...Tudom sokak szerint ez igy hülyeség...de nekem csak igy megy...olvastam a könyvet,voltam kezelésen...nem ment...Az is igaz hogy igy lassabbab ürül ki a nikotin a szervezetemből,de a többi mérget nem szivom be,és fele annyiba kerül mintha cigiznék.

A hátrány csak az nálam,hogy többet eszem...és már mozdult a mérleg nyelve:(

Az biztos hogy többet nem veszek cigit,és remélem nem kerülök olyan helyzetbe hogy rágyújtsak.

Sok sikert neked!

2013. okt. 19. 19:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kedves utolsó, jó úton haladsz. 3 hónapot szoktak javasolni a nikotinpótló terápia esetében, úgyhogy nyugodtan hordd a tapaszt még és fokozatosan csökkentsd őket, ahogy elő van írva! Én amúgy nikotinos rágót rágok, napi úgy 5 db-ot, de tegnap többet rágtam el, mert buliztam és semmiképp nem akartam rágyújtani.
2013. okt. 20. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm.Rágom nekem is van....ha épp jön egy erösebb hullám...mert sajnos szokott jönni...akkor bekapok egyet...A Fiam sajnos dohányzik....bementem ma a szobájába...hááát...azt a büzt::::(((((((((hihetetlen...nagyon büdös van...cigiszag..most már értem mikor rám is azt mondta az egyik kollégám...hogy cigiszagom van,mit értett ez alatt...
2013. okt. 20. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem zavarod ki a fiadat rágyújtani? Amikor cigiztem, eszembe se jutott a lakásban rágyújtani! Tiltsd meg neki a benti dohányzást!
2013. okt. 20. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán cigizik bent...a ruhájából árad ez a förtelmes szag...és egyre jobban érzem,ahogy nem dohányzom...Első héten még fel sem tűnt.
2013. okt. 21. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, ok értelek:) Én is sokkal jobban megérzem a bagószagot, a kollégáimon, amikor bejönnek cigiszünetről, meg a buszon is azonnal megérzem, ha olyan száll fel, aki nemrég gyújthatott rá. Rossz, hogy nekem is ilyen szagom volt. nekem még hiányzik a bagó, de már mindenképp nagyon jó érzés, hogy illatosnak és tisztának érzem magam és parfümömet sem rontja el a ronda bagószag:) jövő hónapban meg is jutalmazom magam egy tuti új illattal :) ti is jutalmazzátok meg magatokat, igazán megérdemeljük!
2013. okt. 21. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Én gyüjtöm a 200ft-ost:)nem a napi cigi árát dobom be egy üvegbe hanem csak azokat a 200ft-osokat amit vissza kapok...

1hónapja kezdtem...19ezer forintom van az üvegbe:)hihetetlen..

Viszont nem értem néha miért megy el a hangom...és másabb a levegő vétel...szinte rosszabb...:::((((((((

2013. okt. 22. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!