Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok néhány jótanácsot? 16f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok néhány jótanácsot? 16f

Figyelt kérdés

Újévi buliba megyek,ahol lesz kb 10 csaj amiből válogathatok,és több mint a fele részeg lesz. (szerintem)

Számomra újak az ilyen házibulik,és azt szeretném kérdezni,hogy hogyan közeledjek felé,úgy hogy ne legyek túl nyomulós.

#ghel
2012. dec. 29. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek felé közeledni?
2012. dec. 29. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
ha részegek lesznek akkor közelednek majd ők
 3/9 anonim ***** válasza:
Ők előbb fognak feléd :)
 4/9 A kérdező kommentje:
Első--- nem is akarok komolyabb kapcsolatot,csak megkérdeztem :D úgyis tudom hogy a viselkedésük csak a pia miatt lesz.
2012. dec. 29. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
és az nem jó?
2012. dec. 29. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:
de . Csak még nem voltam ilyen házibuliban ahol a vendégek 70 százaléka csaj:D
2012. dec. 29. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszélgess velük a hüvelygombáról...
2012. dec. 29. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:

10 csaj, AMI?

Talán AKI!

2012. dec. 29. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

És hol itt a gond? Ha totál be lesznek bacva akkor ha bejössz vmelyiknek úgyis rá tudsz nyomulni.

Ja de azt ne feledd hogy ha annyira részeg hogy azt se tudja hogy milyen nap van és te megdugod az nemi erőszaknak minősül, csak szólok

2012. dec. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!