A dohanyboltokba minden fiataltol kernek szemelyit?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 17:32
1/5 anonim válasza:
Azt azért nem mondanám, de mivel szigorúan ellenőrzik őket, ezért már egy kisebb bizonytalanságnál is elkérik. Én 25 éves vagyok, kb. Ennyinek szoktak nézni, de volt, hogy kértek igazolványt.
2/5 Balanus_concavus válasza:
Ha felmerül az eladóban a lehetőség ,hogy a vásárló nincs 18, akkor elkéri. Tőlem eddig egyszer kérték el (22 vagyok), de egyszer láttam ,hogy egy 30 éves nőtől elkérték, tőlem viszont nem.
3/5 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok (pár nap múlva 27), rendszeresen kérnek tőlem személyit, nyilván ahova többször járok, és megjegyeztek, ott már nem. De a dohányboltok előtti időszakban is állandóan kérték a sima boltokban is a személyimet, sőt 2 hónapja egy üveg Fütyülős miatt is meg kellett mutatnom. Mondjuk elhiszem, hogy fiatalabbnak nézek ki, de azért szerintem látszik, hogy elmúltam már 18.
4/5 anonim válasza:
Eddig tőlem mindig elkérték, sőt a barátnőimtől is ,akik csak bejöttek velem. Hát ez van, nem nézek ki 19-nek :D.
5/5 anonim válasza:
Tőlem van ahol mindig kérnek (oda ritkán járok) de ahova rendszeresen, ott már "ismernek" arcról és tudják, hogy már 20 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!