Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohanyboltokba minden...

A dohanyboltokba minden fiataltol kernek szemelyit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért nem mondanám, de mivel szigorúan ellenőrzik őket, ezért már egy kisebb bizonytalanságnál is elkérik. Én 25 éves vagyok, kb. Ennyinek szoktak nézni, de volt, hogy kértek igazolványt.
2013. okt. 4. 17:37
 2/5 Balanus_concavus ***** válasza:
100%
Ha felmerül az eladóban a lehetőség ,hogy a vásárló nincs 18, akkor elkéri. Tőlem eddig egyszer kérték el (22 vagyok), de egyszer láttam ,hogy egy 30 éves nőtől elkérték, tőlem viszont nem.
2013. okt. 4. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves vagyok (pár nap múlva 27), rendszeresen kérnek tőlem személyit, nyilván ahova többször járok, és megjegyeztek, ott már nem. De a dohányboltok előtti időszakban is állandóan kérték a sima boltokban is a személyimet, sőt 2 hónapja egy üveg Fütyülős miatt is meg kellett mutatnom. Mondjuk elhiszem, hogy fiatalabbnak nézek ki, de azért szerintem látszik, hogy elmúltam már 18.
2013. okt. 4. 18:54
 4/5 anonim válasza:
100%
Eddig tőlem mindig elkérték, sőt a barátnőimtől is ,akik csak bejöttek velem. Hát ez van, nem nézek ki 19-nek :D.
2013. okt. 5. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem van ahol mindig kérnek (oda ritkán járok) de ahova rendszeresen, ott már "ismernek" arcról és tudják, hogy már 20 vagyok.
2013. okt. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!