Én, mint 18 éven alatti, bemehetek a Nemzeti Dohányboltokba (trafikokba)?
"A dohánytermék-kiskereskedelem folytatásakor mindenkor arra kell törekedni, hogy dohánytermék értékesítése a fiatalkorúak elől elzárt módon történjék,
illetve dohánytermék a fiatalkorúak számára ne legyen hozzáférhető, ezért arra kell törekedni, hogy a boltban 18 éven aluli személy ne lépjen be és ne is tartózkodjon."
"Egy dolog vigasztal ezzel dohánymutyival kapcsolatban. Az, hogy nem dohányzok, így én ezt Fidesz talpnyaló bagázst egyetlen forinttal sem fogom gazdagítani."
De, fogod. Csak a dohánnyal éppen nem.
"Nemzeti Dohányboltokba" ...
B_@szki ez nem a Nemzeti Színház, hogy csupa nagybetűvel írd.
én könnyen megoldom a dolgot: csempészektől kell cigit venni. persze, csak ha meg vagy bizonyosodva róla, hogy nem raktak bele mást is.. pl: teveszart meg tyúkszart :D mostanában az a menő :D xDXD a bebukás veszélye megvan, de kockáztatni érdemes..már csak azért is, mert 2-300 ft-vel
olcsóbban kapod meg, mert nincs rajta adójegy..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!