Leszokás. A Ti tapasztalataitok?
mióta nem dohányoztok?
hány évig voltatok dohányosok?
mennyit híztatok?
hogyan táplálkoztok, sportoltok e?
mi a pótcselekvésetek?
miben változott az életetek? :)
Tapasztalatom: a leszokás nem egészséges.
Én kétszer szoktam le, először hat órára, másodszorra két órára, mindkétszer eleredt az orrom vére.
25évig
0 grammot
rendszertelenül, futok, kondizok
andaxin
semmiben
5,5 éve nem cigizek
kb 5 évig de elötte 2-3 évig napi 1-3 szálat szivtam csak
nem hiztam mivel nem ettem pótcselekvésként, pedig van hajlamom hizásra
ugynaugy ettem és nem sportoltam
pár napig több rágót ettem, meg 3 napig takaritottam itthon hogy ne üljek le:) egyébként első nap után tudtam hogy emnni fog. tudtam hogyha 1 napot kibirok akkor a többi is menni fog, igy is lett, pedig akkor ezen nevetett a környezetem de mondtam nekik majd meglátjátok. Ha én egyzser ezt eldöntöttem akkor igy is lesz. Pedig a a környezetemben sokan cigiztek, bár ez nem zavart sosem.
nem értem azokat akik visszaszoknak X idő után. Pl szülés után. Én nagyon örülök hogy már nem cigizek dehogy szoknék vissza.
Ugy változni nem hiszem hogy változott miatt csak egy felesleges rossz szokás amiből semmi haszna az embernek, nem létszükséglet.... Az tény hogy jóval több pénzem marad igy, az első pár hétben ez nagyon feltünő volt, aztán persze hozzá szokik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!