Akad itt valaki aki hozzám hasonló módon egyik napról a másikra le tudja tenni a cigit?!
Hát nem akarom elkiabálni a dolgot, de büszke vagyok magamra, ugyanis 16 év dohányzás után (kb. 5-6 éve 2 naponta egy doboz, de többször volt, hogy naponta 1 doboz) lassan 4. hete úgy tettem le, hogy reggel felkeltem, és azt mondtam, hogy többet nem cigizem.
Az első 4 nap katasztrófa volt, ingerült voltam, nagyon hiányzott a cigi, de azóta nem. Attól féltem, hogy ha találkozom a cigiző ismerőseimmel, akkor nem tudom megállni, hogy ne gyújtsak rá, de meglepő módon nem kell akkor sem.
Nálad hogy történt?
Első vagyok. Nagyon remélem, hogy nálam sem pillanatnyi fellángolás az egész. Nagyon jól bírom, így 4 hét elteltével már abszolút nem izgat a cigaretta, de azért -ahogy írtam- az első 3-4 nap nagyon rossz volt. De túl vagyok rajta!
Az evéssel hogy állsz?
Érdekes, hogy egyáltalán nem, még ha akarnék, sem tudnék most már visszaszokni.
Épp ezzel kapcsolatosan a tegnapi napom :
Elmentem a gyakorlati álláshelyemre és odafelé csak nem dohányzókkal mentem. Őket is már jó ideje ismerem, de valahogy sokkal közvetlenebbek lettek velem, mióta nem dohányzom. A főnökömhöz kellett bemennem a bér papírom miatt és ő is pozitívan reagált, hogy nem érzi rajtam a füst szagot. Mikor kijöttem az irodából megjelent szemben velem egy dohányzó, ám leszokóban lévő munkatárs!
Köszöntünk, majd megéreztem a lehelletét és a ruháján a füst szagot... Elmondani nem tudom, de olyan szinten rosszul lettem, hogy azonnal ki kellett mennem a levegőre, mert szó szerint klausztrofóbiás érzésem lett. De ilyet még sosem éreztem!
Alapvetően nincs semmilyen fóbiám, de ez nekem valahogy tudat alatt egy pozitív jelnek számít !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!