Hogy lehetnek ilyen k***ögök a dohánygyárak?
Most olvastam a dohányzásnak a történetéről, és azt olvastam, hogy a Philip Morris gyár, az tett bele valamilyen anyagot a cigibe, ami felerősítette a függőséget, és ezért ő volt a piacvezető sok évig, amgí a Lucky Strike rá nem jött...
Most hogy lehetnek ilyen szemetek? Az oké, hogy káros, mindenki a saját felelősségére veszi meg, de hogy annyit számít nekik, hogy "hé, nem elég a 3 nyaraló, kéner még 1 kis lóvét leszedni az emberektől tegyünk már valamit a cigibe amitől jobban rászoknak!"
Elvileg ez több éve volt, olyan 60-70 es években ha jól emlékszem amit olvastam, de kitudja, hogy most is ezeket rakják bele?
Miért nem tiltják be ezt? Ez szándékos ember függőségévé tevése!
Ezt büntetni kéne4
A dohányipar egy a sok közül, akik mindent megtesznek, hogy fogyjon a termék.
Például, mindenféle húsételbe, meg mindenbe tesznek ízfokozót. Az tudod mi? Egyfajta idegrendszerre ható szer, ami nem az ízt erősíti fel, hanem az agyadban okoz valamit, ami miatt mégfinomabbnak érzed. Mondanom sem kell, nem egészséges. Az aszpartam egy idegméreg megintcsak. Bármelyik élelmiszer gyár megteheti, hogy a több eladás miatt a szervezetre káros anyagokat használ fel (és meg is teszik)
Íme egy videó, arról, hogy mi is van a cigiben: http://www.youtube.com/watch?v=zbaid93tLIg
1000 szál előállítása így csak 1 dollárba (kb. 200ft) kerül, és sokkal jobban függővé tesz. Sajnos sok nem dohányzó nem bírja felfogni, hogy a cigi egy nagyon erős függőséget okozó szer, aminél nem annyi a leszokás, hogy "eldöntöd, hogy nem cigizel és kész". Elsősorban nem is a nikotin miatt, hanem a vegyszerek miatt, amivel kezelik. Nézzétek meg, megdöbbentő.
Egyébként azért nem tiltják, mert így a gyógyszergyárak nagyot kaszálnak a rágókkal, tapaszokkal.
"Sajnos sok nem dohányzó nem bírja felfogni, hogy a cigi egy nagyon erős függőséget okozó szer, aminél nem annyi a leszokás, hogy "eldöntöd, hogy nem cigizel és kész"
Ezt fel bírják fogni a nem dohányzók, azt nem értjük, h mi a f4szért kell egyáltalán rászokni? Félreértés ne essék, én is kipróbáltam 1x-2x, de mivel nem láttam értelmét ezzel mérgezni magam, abbahagytam, mielőtt rászokhattam volna. Ha mindenkinek lenne ennyi esze, nem lennének olyanok, akik más kárából húznak hasznot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!