Aki dohányzik, van fogalma arról hogy mit is szív?
oké, a kulturált dohányzó megint más tészta. de 3ból 2 dohányos sajnos nem kulturált. És nem az a bajom velük hogy mit csinálnak, hanem,
Én nem fingok a másik mellé az utcán sem, nem hugyozok mellette, nem szarok a buszmegállóba, nem büfögök le senkit, és nem megyek emberek közé fürdetlenül, ápolatlanul, büdösen. Ha valaki rágyújt mellettem akkor ezekhez hasonlóan igénytelen. Nem az zavar hogy káros-e nekem, vagy sem, hanem az hogy BÜDÖS. Miért nem lehet megérteni, hogy csak a szag zavar, meg a látvány, hogy mindenfelé csikkek vannak eldobálva? Nem az érdekel hogy környezetet szennyez az eldobott csikkel, hanem hogy igénytelen gusztustalan.
"Ne okostojásozz te kis köcsög "
Te meg kérdezd meg a szüleidet miért neveltek ilyen tapló embert...
ezt a kérdést leginkább ahhoz tudom hasonlitani, mint amikor a 6 sávos, egyébként teljesen üres út túloldaláról átjön egy őrült 50-es nő, ordibálva, hogy én őt az országút ellenkező oldaláról mérgezem.
Basszus, ez itt egy dohányzásról szóló fórum. Ha antidohányos vagy, húzz már a retekbe, légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!