Aki már sikeresen leszokott, SOS segítséget kérnék?
Két napja derült ki, hogy terhes vagyok, talán 5. hét lehet. Első reakcióként ijedtemben elszívtam három cigit. Estig emésztettem a dolgot, majd este "megfogadtam", hogy leteszem.
Igenám, de ettől szerintem úgy bestresszeltem magam, hogy másnap hajnalban cigikkel álmodva riadtam fel és olyan érzésem volt, mintha az életem múlna rajta, hogy rágyújthassak.
Erős dohányos vagyok/voltam és eléggé megrémít, hogy ennyire nehezen megy.
Arra már rájöttem, hogy nem annyira a nikotin, hanem a szokás, a rituálé tart fogságban. No meg a nikotinos egyéb rágók, tapaszok szerintem ugyanúgy ellenjavallottak, mint a sima cigaretta.
Egyetlen "előrelépés", hogy vettem egy doboz cigit úgy, hogy a létező legrosszabb minőséget kértem. Tényleg rossz, ez kicsit visszavette a dohányzási kedvemet. De túl sok időm nincs kísérletezgetni, a stressz meg se a leszokásban nem segít, se a napi rutinban (éjjel kakukkolok, munkahelyen pedig csuklik előre a fejem).
Bármilyen tippet megköszönnék, mert a "maximum nem sikerül, de megpróbálom" verzió most sajnos nem játszik annyira...
Az elektromos cigit betiltották néhány hónapja a trafikmutyival egyidőben - így jelenleg illegális.
Azt kihagynám, hogy az egyik függőség helyett kialakítok egy másikat, ami szintúgy egészségtelen. A terhesség alatti hízás pedig nem hiszem, hogy annyira rendben lenne (nem a súlygyarapodásra gondolok, hanem a tényleges, anyai zsírszövet gyarapodására).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!