A vizipipa dohányokra miért van ráírva, hogy Kérjen segítséget a leszokáshoz. , mikor rá se lehet szokni?
Másodiknak:
Akkor kérlek a férjed mentálisan egy nap barom,akit idegosztályra kéne zárni!
Egyébként az első remekül leírta,de,hogy megismételjem:
Azért,mert dohánytermék,és jogilag muszáj.
egy átlag cigis csak addig szívja a cigit, míg hozzájut a megfelelő nikotin adaghoz - amikor vizipipát szívsz, nem érzed a káros hatását és akár órákig pöfögteted, és bár jóval kevesebb káros anyag van a füstben, ha rendszeresen sokat szívsz, ugyanúgy elérheted azt a szintet, ami függőség kialakulásához vezet
olvass utána a neten - és lehetőleg ne azokat a fórumokat, ahol tizenévesek egymásnak osztják az észt, vagy azokat az oldalakat, akik árulnak és népszerűsítik, hanem pl a WHO ajánlását, vagy orvosi fórumokat
másrészt nem csak fizikai hanem lelki függőség is létezik, ami ugyanúgy megnehezíti a leszokást
te azt mondod, hogy nem lehet rászokni, de ez nem igaz - attól, hogy egy átlag kamasz, aki bulikon, társaságban pöfékeli nem fog rászokni, attól még rá lehet
másrészt a vizipipa-függőség témának marhára semmi köze ahhoz, hogy "minek kezdesz arabbal"? - ez szimplán bunkóság és magadat minősíted
dohánytermék,és jogilag muszáj mint ahogy előttem is le írták.
kb 5 hét alatt szívtam el 5 csomaggal úgy, hogy minden nap vízipipáztam és egyáltalán nem hiányzott/nem hiányzik
vagy csak én vagyok így?
Te minősíted magadat,hogy arabbal kezdesz!
Különben meg a vp-re csak mentálisan lehet rászokni!!!!
De inkább hagyjuk a vitát,gondlom a kérdezőnek már a töke tele van a mi vitánkkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!