Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vizipipa dohányokra miért...

A vizipipa dohányokra miért van ráírva, hogy Kérjen segítséget a leszokáshoz. , mikor rá se lehet szokni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mert dohánytermék, és jogilag elő van írva, hogy ráírjak.
2011. aug. 5. 10:45
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
már hogy ne lehetne rászokni? ugyanolyan dohánytermék, mint a cigi - a férjem már leszokott, de volt, hogy pl külföldön voltunk 2 hetet és nem tudott vizipipázni, és már pár nap után tiszta ideg volt, mindenért robbant - pont, mint a cigis, aki nem tud rágyújtani
2011. aug. 5. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Másodiknak:

Akkor kérlek a férjed mentálisan egy nap barom,akit idegosztályra kéne zárni!

Egyébként az első remekül leírta,de,hogy megismételjem:

Azért,mert dohánytermék,és jogilag muszáj.

2011. aug. 5. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
köszi kedves harmadik, nem egy barom, hanem arab és náluk minden nap órákat szívják - miattam leszokott
2011. aug. 5. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Minek kezdesz arabbal?! -.-
2011. aug. 5. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
te meg minek kötekszel?
2011. aug. 5. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
mert hülyeséget írtál!
2011. aug. 5. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:

egy átlag cigis csak addig szívja a cigit, míg hozzájut a megfelelő nikotin adaghoz - amikor vizipipát szívsz, nem érzed a káros hatását és akár órákig pöfögteted, és bár jóval kevesebb káros anyag van a füstben, ha rendszeresen sokat szívsz, ugyanúgy elérheted azt a szintet, ami függőség kialakulásához vezet

olvass utána a neten - és lehetőleg ne azokat a fórumokat, ahol tizenévesek egymásnak osztják az észt, vagy azokat az oldalakat, akik árulnak és népszerűsítik, hanem pl a WHO ajánlását, vagy orvosi fórumokat

másrészt nem csak fizikai hanem lelki függőség is létezik, ami ugyanúgy megnehezíti a leszokást

te azt mondod, hogy nem lehet rászokni, de ez nem igaz - attól, hogy egy átlag kamasz, aki bulikon, társaságban pöfékeli nem fog rászokni, attól még rá lehet

másrészt a vizipipa-függőség témának marhára semmi köze ahhoz, hogy "minek kezdesz arabbal"? - ez szimplán bunkóság és magadat minősíted

2011. aug. 5. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:

dohánytermék,és jogilag muszáj mint ahogy előttem is le írták.

kb 5 hét alatt szívtam el 5 csomaggal úgy, hogy minden nap vízipipáztam és egyáltalán nem hiányzott/nem hiányzik

vagy csak én vagyok így?

2011. aug. 6. 02:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Te minősíted magadat,hogy arabbal kezdesz!

Különben meg a vp-re csak mentálisan lehet rászokni!!!!

De inkább hagyjuk a vitát,gondlom a kérdezőnek már a töke tele van a mi vitánkkal! :)

2011. aug. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!