Mondanátok nekem érveket a leszokáshoz?
Elszívtam körülbelül napi fél doboz cigit, de hétfőn megbetegedtem. Mivel nem kívántam a cigit annyira, ezért elhatároztam hogy most leszokok. Hétfőn cigiztem utoljára, de most elkezdtem megint nagyon kívánni. Kérlek mondjatok érveket, miért ne cigizzek (normálisakat). Most ez a fő motiválóm, hogy mi jár jutalomként számomra, ha leszokok :)
Köszönöm szépen!!
ha nem cigizel egy év alatt egy külföldi nyaralás árát simán megspórolod
nem lesz büdös a szád, ruháid, bőrőd
évente M.o-on 35000 ember hal meg a dohányzás miatt
- Ronda sárga körmök, büdös száj
- Csökkent fizikai terhelhetőség
- Érelmeszesedés
- Szívinfarktus
- Agyi érkatasztrófa (stroke) esetleges maradványtünetekkel (pl. bénulás, beszédzavar, elbutulás, vakság, széklet- és vizelettartási képtelenség, tartós ágyban fekvés pelenkával stb.)
- COPD (Kb. minden tizedik dohányosnál kialakul, olyasmi, mintha a Balatonba fulladnál bele, csak évekig tart. Szövődménye lehet pl. a légmell is, ami iszonyatosan fájdalmas.)
- Tüdőrák
- Szájüregi rák
- Hólyagrák
...és még sokan mások...
"évente M.o-on 35000 ember hal meg a dohányzás miatt"
Tedd hozzá, hogy nem bizonyítottan.
Egyébként a kérdésre a válasz, hogy csak a pénz a legfőbb érv. Én is leszoktam, de semmi előny csak a lové. Nem jobb a közérzetem, nem vagyok vidámabb, nem vagyok másabb, mint mikor cigiztem. Mielőtt megkiabálna valaki elmondom, hogy 20 évig szívtam. (36/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!