Már 8 napja nem cigizek. Eddig jól tűröm a "kellemetlenségeket". Vajon mikortól mondhatom, hogy sikerült leszoknom?
Én már 7 napja. És nincsenek elvonási tüneteim. Nem is értem, eddig hogy lehettem ilyen idióta, hogy ez a sz.rt szívtam.
Már sikerült is leszoknod, és nemdohányos vagy. És tudod, a nemdohányos sosem akar dohányozni. :)
Én Allan Carr könyve segítségével 2 éve tettem le...
az első 2-3 hét a legnehezebb, aztán az első fél évben néha vívódtam, de akkor már könnyű volt nemet mondani, a második félévben már csak ritkán hiányzott, az első év utánra pedig már undorodok a szagától, és büdösnek érzem a dohányosokat, elképzelni nem tudom magamról, hogy egyszer én is ilyen szagú voltam...
6-os, nincs igazad. Igenis le lehet szokni.
Természetesen nem mindegy, ki hogy szokik le. Ha valaki úgy szokik le, hogy éveken át ajnározza magát, és szenved tőle, akkor az valóban csak megszakítás.
Ha valaki ráébred, hogy az egész dohányzás átverés, és nem is a nikotintól függsz, hanem ez az egész egy pszichés függés, akkor le lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!