Hogyan mondhatom el a szüleimnek, hogy dohányzok? 15/f
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 14:59
1/12 anonim válasza:
Oda álsz egy nyugis helyzetben és kijelnted:Anyu,Apu!Dohányzom!
2/12 anonim válasza:
de előbb tüntesd el a szíjakat a házból XD
3/12 anonim válasza:
minek nekik elmondani? enyémek mai napig nem tudják, egyszerűen nem téma... ha megkérdeznék elmondanám, de amúgy minek?
4/12 anonim válasza:
Hogy hogy nem érzik meg rajtad? Én ha a gyerekem bejön, elég ha előtt bulizott füstös helyen,ő nem is cigizik, de rögtön megérzem a kabátján és hányingerem lesz.
5/12 A kérdező kommentje:
Lehet azért
, mert a szüleim is dohányoznak.
2010. ápr. 1. 15:13
6/12 anonim válasza:
Ne mondd el, inkább te legyél náluk okosabb és szokj le. Még fejlődnöd kéne mert csak gyerek vagy, de így nem fogsz..
7/12 anonim válasza:
ideje lenne észbekapnod neked is meg a veled egy idős t.knyok-nak hogy ne cigizzetek mert csak a pénzetek megy el meg aztán amilyen mennyiségbe ti szivjátok a cigit 30 évesen meg már levegőt nem kaptok mer ugy "rohad" a tüdőtök szal ne mond el szüleidnek hogy cigizel hanem inkább szokj le a cigiről . meg csodálom , hogy még cigit is kiadják a boltokba a 18 éven aluliaknak. na mind1
8/12 anonim válasza:
Hát..........lásuk a lehetőségeidet !
1 Vagy elmondod nekik és többet nem fognak benned bizni.
2 Vagy nem mondod el nekik és éled tovább a SZÉP életedet.
A DÖNTÉS CSAK RAJTAD ÁLL !!!
9/12 anonim válasza:
Istenbarma...
15 évesen már bagózik.
Mi f@szért, de most komolyan?
10/12 anonim válasza:
Hát előtte. Puhatolózz. Hogy anya v. apa. Ti mit szólnátok ha én cigiznék xD ? ha azt mondják úristen blabla.. ak elvicceled. ha nem nagy gáz lenne akk elmondod , hogy pedig dohányzom xD
Nállunk senki nem dohányzik. Én igen . nem tudják. de nem is érzik meg! azt tudom h iyírnának ha tudnák mert féltenek. De egyszerűen nem érzik. pedig van amikor a ház előtt dobom el xD.
17 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!