Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Anyukád vérbeli szülő, gratulálok neki. "Csinálj amit akarsz", ez az igazi megfontolt nevelés.
Egyébként tényleg ne dohányozz! Főleg ilyen fiatalon ne, én is kibírtam, hogy 19 éves koromig ne szokjak rá, 22-re meg már le is tudtam tenni róla. Ha ilyen fiatalon elkezded az viszont totál haza fog vágni, leginkább mert úgy sem 1-2 szál lesz belőle.

Igen, lehet bajod belőle. Én most nem írok itt a betegségekről, mert az egy fiatalt úgysem érdekel még, hiszen ereje teljében van. :D
Tudod, mindenki csak 1 szál cigivel kezdi. Középsuliban mindenki csak 1-2-3-4 szál cigit szív el, mert ennyire van pénze. Azután egyre több pénze lesz, és egyre több cigit fog szívni. Így jön az, ha fiatal korodtól dohányzol, hogy életedben akár 30 milliót is el fogsz költeni csak cigire. Ráadásul büdös leszel.
Én is cigiztem régen, de egy idióta voltam. Nézem néha dohányos ismerőseim, és röhejes, ahogy jön ki az orrukon a füst. Röhejesek, hogy függnek ezen a büdös sz.ron.
A cigit nem azért szívja az ember, mert szereti, hanem mert nikotin van benne. A nikotin pedig egy drog. Sajnos egy legális drog. Emellett a nikotin egy erős méreg is. Tudod, hogy rovarölő szerként használják? Gondolj arra, milyen gusztustalan. Azt szívnád, amivel a rovarokat ölik meg?
Tehát ne dohányozz, azaz ne drogozz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!