Hogy sikerült leszokod a cigiről?
Olyanok válaszát várom kik leszoktak, vagy nemrég kezdtek el leszokni. 15 éve dohányzok, a párom 20 éve, ma eéfogyott a cigink és úgy döntöttünk nem veszünk többet. Érett már egy ideje az elhatározás, leginkább a cigi ára miatt.
Mire számítsunk? Meddig lesz nagyon nehéz, hogy tudunk "nem rágyújtani", milyenek az elvonási tünetek?
Mi ezen olyan nehéz, ilyen árak mellett?
Egy dohányos.
Nagy dohányos lehetsz, vagy marha jól keresel.
Az "egy dohányos" aláírásodból arra következtetek, hogy még nem szoktál le. Én pedig olyanok válaszát várom.
Én péntek délelőtt óta nem dohányzom. És nem is hiányzik (napi 1 dobozzal szívtam, baráti társaságban hétvégén elment 2 is).
Ami segített, az Allen Carr könyve: [link]
Az az érdekes, hogy nem is hiányzik a cigi. Ti hogy álltok a leszokással? Megéri elolvasni a könyvet.
Most olvasom a könyvet, még az eleján tartok, kíváncsi vagyok ér e valamit. Tegnap és ma a párom 3 én sajna 5 szál cigit szívtunk. A könyv elolvasásával jó lenne végleg letenni, ezt csak azért szívjuk mert van még itthon és nem tudnék csak úgy elmenni mellette. :)
Remélem ér valamit a könyv!
Nagyon jó a könyv. Amíg olvastam, addig cigiztem. Másnap reggel még elszívtam a maradékot a dobozból (3 szál volt még), és ez az 5. napom.
Párom még dohányzik. Ő most fogja elkezdeni az olvasását.
Egyébként nagyon könnyű volt vele lerakni. És remélem, hogy soha többé nem fogok elszívni egy szál cigit sem. :)
Sok sikert nektek. :)
megtudtam, hogy gyereket várok... megcsináltam a tesztet, és mikor pozitív lett, mondtam, nah, akkor nincs cigi! :)
kíváncsian vártam a "drámát" de elmaradt :) nem éreztem hiányt, nem szenvedtem, nem őrjöngtem, dühöngtem :)
pedig a várandósságom elején a hormonok jó labilissá tették a lelkem, az, hogy egy kis emberke fejlődik bennem, annyira erőssé tett...
rá kellett jönnöm, nincs is nikotinhiány, és az idő csak megy-megy, és egyre inkább elfelejtem a cigizést...
nem azt mondom, hogy nem gondolok a bagózásra, de már tök könnyű nem rágyújtani, sőt, már tök természetes, hogy nem cigizem, már fura lenne a számba venni egy szálat...
(persze motivál, hogy van egy babám, hogy szoptatok, ez is nagy erő, és az is marad, mert sokáig akarok élni, hogy láthassam felnőni, a hosszú életért megteszek ezért mindent!)
október 5-én lesz 1 éve hogy nem gyújtottam rá!
(úúúgy imádtam cigizni, napi 1/2 doboz elment, kb. 18 évig szívtam azt a sz@r cigit, mentolosat, lightot, drágát, olcsót... mind-mind büdös füstőlő papirguriga volt, vegyszeres dohánnyal töltve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!