Milyen cigit érdemes kipróbálni? Másrka? ár? íz? Hatudod
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 13:29
41/46 anonim válasza:
Már ősapáink sőt az indiánok is pöfékeltek, hogy miért? Mert élvezetes dolog, de nem mindenkinek. Ez kb. olyan hülye kérdés, hogy természetesen nem mindenki szeret futni vagy úszni stb. Aki viszont szereti az csinálja a többi meg húzzon a francba a dumájával, hogy "büdösl, meg rákot okoz..." ezek már réges-régen lejárt lemezek és nem is igazak,mert a nem dohányosnak éppen úgy lehet büdös a pofája (sajnos egyik kollégám ilyen volt:) és éppen úgy lehetnek rákosak..szóval el lehet húzni ezzel a hülye dumákkal a fenébe...uncsik nagyon!!! :)
42/46 anonim válasza:
És az ellen sem lehet szólni mikor az utcán a pofádba száll a füst nem? Mert az tök cukkermukker dolog. Dohányozzon felőlem aki akar, zárt térben aztán szívja csak ő a füstöt. Én sem fingom le senkinek a fejét.
43/46 anonim válasza:
úúúristen szánalmas ami itt megy!
mindenki hogy ne szívjál semmit, stb... ez a dohányzós részleg, szóval fölösleges az effajta hozzászólás, ezzel nem szoktattok le egy cigist se :D ha valaki le akar szokni az akarat kérdése nem az, hogy fórumon azt írták neki hogy szokjál le büdös lesz a pofád és még sorolhatnám, semmi értelme ezekkel teleírni.
Djarum Black, ha cigizel egyszer muszáj kipróbálni :)
45/46 anonim válasza:
Én gyengével kezdtem. 0, 1 mg-os, fehér multi. Akkor jó volt, ma már hányok tőle. Aztán jött a narancs pall mall, az 0, 3 mg-os, követte a kék bond 0, 6 mg, aztán jött a zöld pall mall 0, 6 mg, majd a kék pall mall 0, 6 mg, és most a hosszú kék Pall Mall-nél maradtam, 0, 8 mg-os. 5 hónapja dohányzom, ennyi idő alatt ennyi cigit próbáltam ki, jah és a zöld bond kimaradt a szórásból. A legjobb sztem a Kék Pall Mall, ennek még a vége sem rossz (mind1, hogy hosszú, v rövid.)
46/46 anonim válasza:
Kék Multi.legjobb.legalábbis én azt szíívok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!