Írni bármit lehet! Ki tudja mi az igazság! Én is írhatom hogy szőke hajam és kék szemem van, vagy orvos vagyok és palotában élek, az igazság nem ez. Ne mond hogy elég egy fogmosás és nem érződik rajtad a bagó mert hülyén halok meg. Biztosra veszem hogy a ruháid tök büdösek, a fogaidon látszik hogy szívsz, a tüdődről nem is beszélve! Bárcsak egyik napról a másikra elégetnék az összeset! Na akkor lenne sz@r a palacsintába mi?
2009. nov. 1. 16:08
22/46 anonim válasza:
És a tüdődet is megdícsérik? Amúgy meg lassú víz partot mos, attól hogy MÉG nem jelentkeznek nálad a mellékhatások, nem jelenti azt hogy nem fognak megjelenni. Én kis idiótám :).
2009. nov. 1. 16:15
23/46 anonim válasza:
így névtelenül minek hazudoznék?
sose mondta még senki h érződne rajtam a bagószag, és mindig meglepődnek mikor előveszem a doboz cigim, hogy jéééé, te dohányzol?
tudom h lassú víz partot mos, de amíg egyik tény yem igaz rám, amit ti nagy ésszel ide beirogattok, addig hagyjatok fel a hülyeségeitekkel és tanuljatok meg a kérdésre válaszolni inkább, azoké h én dohányzom, de timeg annyira primitívek vagytok, h a kérdésre sem tudtok válaszolni. ez nagyobb agyhiányra utal asszem..:)
2009. nov. 1. 16:19
24/46 anonim válasza:
Minek hazudoznál? Hogy jobb színben tüntesd fel azt amit képviselsz, meg magadat. Itt agybeteg kizárólag te vagy! Kit érdekel az hogy téged dícsérgetnek? Ha azt írom, hogy 2 napja megdícsértek azért hogy 6 nyelven beszélek akkor elhiszed? Vedd már észre magad! Remélem azért havi 50-et legalább kiadsz a bagóra.
2009. nov. 1. 16:41
25/46 anonim válasza:
:D én nemvagyok az a típus aki mindig mindenhol jobb színben akarja feltüntetni magát. vállalom amilyen vagyok, és nincszükségem arra h fényezzem magam....tudom h vannak akiknek sárga lesz tőle a körmük, de az nemén vagyok. mint ahogy egyiksem amiket te itt felhoztál, mert te biztosra tudod h az úgyvan....agybeteg az tevagy, ha látatlanba ilyen kijelentéseket teszel, nulla tapasztalat után, csakmert ezt hallottad.....
50et nemköltök cigire, csak olyan kb 30at, de megtehetem, ezvan:D mindemellett van kocsim, nem dolgozom...na most lehet utálni..:D:D:D ja és csak 24 vagyok....
2009. nov. 1. 16:47
26/46 anonim válasza:
Miért utálnálak? Nem vagyok utálkozós típus, csak te ilyen véleményen vagy én pedig a másikon! Igazán jó neked ha van erre havi 30ad, és nem dolgozol! Ebben az esetben jó hogy hogy szívod, hisz valamire kell költeni mások pénzét! Csak így tovább szép estét!
2009. nov. 1. 17:00
27/46 anonim válasza:
jaja, miután minden mást megvettem magamnak amire szükségem van, így a maradék egy részét cigire költöm. a másik feléből pedig a kutyámnak veszek dolgokat. és néha a szomszédnéni kutyájának.
2009. nov. 1. 17:09
28/46 anonim válasza:
Az én nyulamnak nem akarsz venni valamit? Szegény olyan gáz hogy csak füvet, magot meg répát kap, kéne valami kis változatosság neki. Vagy nincs eladó lakás a szomszédságodban? Az még jobb lenne:)
2009. nov. 1. 17:13
29/46 anonim válasza:
óóóóó, képzeld az én kutyám is csak házikosztot, kutyatápot, és fogerősítőket eszik....ha te ezért sajnálod a nyulad mert azt eszik amit ennie kell......:D megint rámutattál milyen kis gyenge elme vagy:D:D:D sejtettem h ezlesz a reakciód :D
a kutyámnak játlékokat veszek, mert szeret játszani. a szomszédnéninek meg azért, meert azegy nagyon helyes, és jófej kutya és imádnak együtt játszani a kutyámmal.
és nem, nem csivavám van, hanem boxerem
2009. nov. 1. 17:16
30/46 anonim válasza:
ja és neakarj ideköltözni, mert az erkélyen is szoktam cigizni, és még beszállna a kis füst a kis lakásodba, amitől kis te passzív dohányos lennél, és kissé ideges lennél :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!