Milyen cigit érdemes kipróbálni? Másrka? ár? íz? Hatudod
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 13:29
11/46 A kérdező kommentje:
kösz de te milyet szoktál neked milyen ,,izlésed van"
2009. nov. 1. 14:42
12/46 anonim válasza:
Utolsó! Te vagy a rettentően szánalmas. Biztos halál büdös a szád, és minden ruhád, kész ciki lehetsz!!Mondjuk engem nem izgat egy idióta dohányos sem, pusztuljatok mind!
13/46 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert a tesómnoknálak aki 29 akarok venni és nem tudtam hogy milyet és énis szoktam csak mindig mást és nem tom milyet vegyek ami jobb azok a szaroknál
2009. nov. 1. 14:57
14/46 anonim válasza:
én már nagyon sokfélét szívtam :D
a kedvencem a szürke kent.
amúgy nem büdös a szám, mer én mosom a fogaim...és a rágót is feltalálták már.
15/46 A kérdező kommentje:
mi?szürke kent vagy mi? jah igazad van a fogmosásal kapcsolatba
2009. nov. 1. 15:08
16/46 anonim válasza:
Én kék multit próbáltam, vagy még talán volt előtte kék szofi, hát azok viszonylag erősek, én az első szálat végig köhögtem. Ha még kezdő vagy, (többiekhez hasonlóan azt üzenem, hogy ha nem próbálod ki, nem maradsz le semmiről;)) akkor már inkább valami gyengébbel próbáld ha nem akarsz megfulladni, sárga bond vagy narancs pallmall pont jó. Amúgy tényleg vigyázz, rá ne szokj;)
17/46 anonim válasza:
És a kezed sem fog megsárgulni, meg a fogaid sem fognak rohadni tőle, és igénytelen füst szagod sincsen mint a cigányoknak, mert a rágó meg a fogmosás? Idióta :D
18/46 anonim válasza:
Én zöld Bondot szívok 500 ft. Szerintem ennek viszonylag jó íze van. Mentolos.
Amúgy én sem értem, hogy miért kell teleírni az antidohányosoknak a kérdést. Mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál, nem?
23L
19/46 anonim válasza:
hát akár hiszed akár nem, se a kezem, se a körmöm nem sárga....én ugyanis ápolom a körmeim...és a fogaim sem rohadnak, a fogorvos mindig megis dicsér....
20/46 anonim válasza:
na ki az idióta akkor?:D te aki tudatlanul állsz elő a fasságaiddal és hülyeségeket beszélsz, amik rám nemis igazak, vagy éééééééén?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!