Milyen cigit érdemes kipróbálni? Másrka? ár? íz? Hatudod
Baszus a kérdésről irjatok ne másról oké köszönöm ha nem tetszik csináljatok állat blogot vagy vita blogot oké köszönöm!
Akor csak a kérdésről:D köszönöm
igen,. téged nevezlek primitívnek, mert azóta sem tudtál a kérdésre válaszolni, csak írod a f@sságaidat...:D énis tudom h a cigaretta káros, csak le-szarom, deha nem dohányoznék sem jönnék osztani az észt fórumokra mint te.
és nem, én nemfújom mások arcába a füstöt az utcán. és a buszmegállóban sem cigizek.
hányok az ilyen emberektől mint amilyen te vagy, hogy jössz és osztod az észt h ez meg azlesz veled ha dohányzol. mégis ki a f@szt érdekel????? mindneki tisztában van vele, de te jössz, és a kérdésre kur-vára nem válaszolva osztod az észt.....mivagyte? egy szánalmas kis nagyonokosnak hiszed magad sen-ki!!!!! ez a kevesebb százalékosnak szólt. az 50en valahanyasnak.
a 70en valahanyas, a nyulas, az nem vegye magára amiket feljebb írtam, mert rá ez nemilyen formában vonatkozik :D
amúgy nem, nemakarok a nyulad lenni:D eleve nemakarok senkid lenni, ilyen felfogással mint a teid, h lebolhásozod az összes kuytát, meg lehülyézed....meg teis jössz osztani az észt, csak a te stílusod vmivel elfogadhatóbb mint az 50en valahány százalékos nagyokos senkié.
elszoktam olvasni a válaszokat h olyat ne írjak, amit már írtak előttem. intelligencia...tudod?:D
de még mostsem kérdésre válaszoltál, aztkérdezte h melyiket érdemes kipróbálni....a te válaszod nem felel meg a kérdésnek :D
ezegy dohányzós fórum, ahol dohányosok válaszolnak, ha olyan a kérdés...de ehhez is intelligencia kell h felismerd h vajon te tudnál e érdemben nyilatkozni :D
mivel te nem dohányzol, ezért nem tudnál. akkor minek írsz?????
ennyi hülye büdös köcsögöt mint egyes válaszadók..
1. ápoltság is létezik a világon és a nyakamat rátenném hogy van nemegy olyan cigis ember szája ami külömb itt egyes emberekétől..
2. fogjátok fel hogy ebben a témában senkit nem érdekel a gyerekes hülyeségetek, ha nemdohányzol lóf*szt se keresel itt, kritizálni meg lehet otthon az ányadat, őt legalább lehet hogy érdekli..
3. a nemdohányzók is ugyanúgy megdöglenek mint aki cigizik, az az 1-2 év külömbség pedig senkit nem érdekel, főleg hogy lehet hogy holnap elüti valamelyik nagyonokos embert a busz, és b*szhatta az egész életét..
4. hogy a kérdésre is válaszoljak: narancs pallmall-el szoktam rá, utánna kék szofi, utánna kék multi, utánna arany marlboro (nekem ez teccett a legjobban bár kicsit drága)
5. igaza van itt pár balf*sznak, csak rosszul fejezik ki magukat rossz helyen.. és fél év után énis támogatom hogy ne szokj rá ( bár tudom hogy ez téged nem érdekel és úgyis kifogod próbálni, és ez mindenkinek a saját dolga, és senki nemszólhat bele, éniscsak egy tanácsot adtam! )
most hiába erőlködsz, vesztettél:D
menj és keresd meg az antidohányos fórumot és ott osszad a nemlétező eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!