Hogy mondjak nemet, ha Ő kínálja?
Tavaly nagyon sokat találkoztam a legjobb fiú barátommal,aki utána bejött nekem. 18 éves. Sokat cigizett mellettem,és rengetegszer kínálta is. Sokáig húztam az időt (fél év kb.),de nem akartam beszarinak tűnni előtte. Először csak 3 szívás volt. Legközelebbi találkozásnál is nyújtotta akkor pedig már szívesen fogadtam el,mert jól esett..akkor csak 1 szívás. Sokáig nem találkoztunk és én csak vele "mertem" rágyújtani. 4 hónapig nem láttam és már annyira stresszes voltam,hogy magamtól gyújtottam rá. Következő nap megint. Utoljára 2 napja cigiztem és annyira szégyellem magam,de igazából meg annyira jó érzés. Szüleim semmit nem sejtenek,ez is bánt. Nem szeretnék rászokni,van is annyi önkontrollom, de ha az a srác fogja kínálni,tuti elfogadom,mert nem akarom hogy emiatt 'kislánynak' gondoljon.Félek a tüdőráktól és a többi betegségtől is.. Mit tegyek?
15/L

miért is nézne kislánynak? fogd fel, hogy nem attól lesz valaki felnőtt, hogy cigizik, piál és szexel...
megmondod neki hogy bocs nem szeretném ha besárgulnának a körmeim/fogaim és büdös lenne a szám... már eleve el se kellett volna fogadni az első szálat...

ha emiatt lenéz akkor mit foglalkozol vele? kit érdekel hogy bejön neked,ha tönkre akarja tenni az egészséged nem barát. ha lenéz emiatt akkor sem barát. egy barát elfogadja a másikat olyannak amilyen.fiatal naiv vagy még nagyon... azzal törödj h TE mit akarsz ne azzal hogy mivel lehetsz menö.
én egész sulis idöszakomban szürke egér voltam, mindig az osztálytápláléklánc alján.
most 27 évesen büszke vagyok rá hogy ilyen voltam. hisz a többiek menösködö undormányok voltak belölem meg egészséges joindulatu felnött lett.sosem akartam megfelelni senkinek! hisz az nem én vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!