Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy mondjak nemet, ha Ő kínálja?

Hogy mondjak nemet, ha Ő kínálja?

Figyelt kérdés

Tavaly nagyon sokat találkoztam a legjobb fiú barátommal,aki utána bejött nekem. 18 éves. Sokat cigizett mellettem,és rengetegszer kínálta is. Sokáig húztam az időt (fél év kb.),de nem akartam beszarinak tűnni előtte. Először csak 3 szívás volt. Legközelebbi találkozásnál is nyújtotta akkor pedig már szívesen fogadtam el,mert jól esett..akkor csak 1 szívás. Sokáig nem találkoztunk és én csak vele "mertem" rágyújtani. 4 hónapig nem láttam és már annyira stresszes voltam,hogy magamtól gyújtottam rá. Következő nap megint. Utoljára 2 napja cigiztem és annyira szégyellem magam,de igazából meg annyira jó érzés. Szüleim semmit nem sejtenek,ez is bánt. Nem szeretnék rászokni,van is annyi önkontrollom, de ha az a srác fogja kínálni,tuti elfogadom,mert nem akarom hogy emiatt 'kislánynak' gondoljon.Félek a tüdőráktól és a többi betegségtől is.. Mit tegyek?

15/L

2013. aug. 6. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lenne ha egyáltalán nem gyújtanál, de úgyis elfogod szerintem fogadni. Mióta és milyen gyakran gyújtottál rá egyedül és milyet szívtál?
2013. aug. 6. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

miért is nézne kislánynak? fogd fel, hogy nem attól lesz valaki felnőtt, hogy cigizik, piál és szexel...

megmondod neki hogy bocs nem szeretném ha besárgulnának a körmeim/fogaim és büdös lenne a szám... már eleve el se kellett volna fogadni az első szálat...

2013. aug. 6. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha emiatt lenéz akkor mit foglalkozol vele? kit érdekel hogy bejön neked,ha tönkre akarja tenni az egészséged nem barát. ha lenéz emiatt akkor sem barát. egy barát elfogadja a másikat olyannak amilyen.fiatal naiv vagy még nagyon... azzal törödj h TE mit akarsz ne azzal hogy mivel lehetsz menö.

én egész sulis idöszakomban szürke egér voltam, mindig az osztálytápláléklánc alján.

most 27 évesen büszke vagyok rá hogy ilyen voltam. hisz a többiek menösködö undormányok voltak belölem meg egészséges joindulatu felnött lett.sosem akartam megfelelni senkinek! hisz az nem én vagyok.

2013. aug. 6. 20:22
 4/7 anonim válasza:
Attól, mert visszautasítod a kínálását még nem vagy beszari kislány, nem kell olyan lenned mint a többi, legyél más, tűnj ki a sorból, azzal hogy te nem cigizel, semmi jót nem tesz a szervezetednek, csak bajod lesz belőle. Add önmagad, ne akarj olyan lenni, amilyennek elvárja a srác. Ha ő cigizik, cigizzen, ráér, de te ne tedd.
2013. aug. 6. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
ezmost komoly kérdés? Mondd meg, hogy nem kérek, inkább mást szívnék ma, és kacsints rá.. Nem fog kislánynak nézni
2013. aug. 7. 09:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D utolsón jót nevettem :D
2013. aug. 7. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
így: nem.
2013. aug. 21. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!