Mit tegyek ha 1hete fuveztem es 2 het mulva mandulamutetem lessz? Mjen teszteket vegzenek? Kimutatjak? Ha ki is mutatjak mien kifogast mondjak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 21:14
1/10 anonim válasza:
ne parázz, mandulaműtét előtt nem csinálnak drogtesztet.
2/10 anonim válasza:
Ilyen dolgokat nem vizsgálnak előtte, a műtét előtti vérvételél sem.
3/10 A kérdező kommentje:
de nem csak a torokmandulam hanem az orrmandulamat is kiveszik..
2013. ápr. 23. 21:18
4/10 anonim válasza:
lessz -- lesz, mjen -- milyen, végzenek --- végeznek
mien --- milyen
5/10 anonim válasza:
Akkor így már tényleg félhetsz!
6/10 anonim válasza:
Mindenesetre mondd meg az orvosnak, hátha befolyásolja az altatószereket. Szóval tudasd vele, de amúgy ez nem bűncselekmény.:)
7/10 anonim válasza:
Nem füveztem még soha de ha esetleg egy salaktalanító teát kipróbálnál talán hamarabb tisztulna a szervezeted.
De lehet, hogy hülyeség...
Van itt egy oldal, amiben szó van róla olvasd el.
A sok folyadék bevitele hamarabb tisztítja a szervezetet.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2013. ápr. 23. 21:24
9/10 anonim válasza:
tesztben ráfognak kérdezni, hogy miket fogyasztottál az utóbbi időben. talán az érzéstelenítés miatt :)
10/10 anonim válasza:
Kivételesen én is szívtam a műtét előtt 2 nappal. De csak kivételesen. :P Semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!