Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha két éve elszivtam egy...

Ha két éve elszivtam egy füves cigit, azt most kimutatják a felvételi drogteszten?

Figyelt kérdés
A nemzeti közszolgálati egyetemre szeretnék menni, ott elvileg van drogteszt. Két éve kb elszivtam egy füves cigit. Ez lehet hogy zavaró tényező?
2013. febr. 6. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol van az már.
2013. febr. 6. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó hát persze! És megkínálnak ak következővel.

Ha ennyire tájékozatlan agy miért is nem nézel utána. Ne itt kérdezz!

2013. febr. 6. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, három nap után a vizeletből nem lehet kimutatni, talán a zsirszövetből egy-két hónapig, de boncolni valószinűleg nem szoktak egy felvételiért.
2013. febr. 6. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem másfél év után kimutatták, nemcsak hogy nem vettek fel, de eljárást akartak indítani..
2013. febr. 6. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után, ha csak egyet szívtál és nem rendszeresen, akkor én szinte kizártnak tartom. Nyilván gerincvelőből évekig ki lehet mutatni azt is, de gondolom felvételinél ilyet nem csinálnak...
2013. febr. 6. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
persze. azt is kimutatják amit anyád szívott születésed előtt 10 évvel nem?...
2013. okt. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!