Ha két éve elszivtam egy füves cigit, azt most kimutatják a felvételi drogteszten?
Figyelt kérdés
A nemzeti közszolgálati egyetemre szeretnék menni, ott elvileg van drogteszt. Két éve kb elszivtam egy füves cigit. Ez lehet hogy zavaró tényező?2013. febr. 6. 14:31
2/6 anonim válasza:
Ó hát persze! És megkínálnak ak következővel.
Ha ennyire tájékozatlan agy miért is nem nézel utána. Ne itt kérdezz!
3/6 anonim válasza:
Nem, három nap után a vizeletből nem lehet kimutatni, talán a zsirszövetből egy-két hónapig, de boncolni valószinűleg nem szoktak egy felvételiért.
4/6 anonim válasza:
nekem másfél év után kimutatták, nemcsak hogy nem vettek fel, de eljárást akartak indítani..
5/6 anonim válasza:
Ennyi idő után, ha csak egyet szívtál és nem rendszeresen, akkor én szinte kizártnak tartom. Nyilván gerincvelőből évekig ki lehet mutatni azt is, de gondolom felvételinél ilyet nem csinálnak...
6/6 anonim válasza:
persze. azt is kimutatják amit anyád szívott születésed előtt 10 évvel nem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!