Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tegyem le a cigit?...

Davidegresy5 kérdése:

Hogyan tegyem le a cigit? Adjatok valami tippet nem vagyok az a nagy dohányos kb 1.5éve cigizek

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 10:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
20 éves
2013. júl. 31. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Én sulis koromban cigiztem kb. egy évig. Aztán a cigaretta árak folyamatosan emelkedtek, én egyre olcsóbb cigiket szívtam, végül már arra sem telt a zsebpénzből, ezért kénytelen voltam abba hagyni, ennek már vagy 10 éve, azóta nagyon nagyon ritkán gyújtottam rá, utoljára ha jól emlékszem 2011 nyarán. És nem hiányzik. Nekem nem volt semmilyen tippem, egyszerűen elszívtam az utolsó szálat ami még a dobozban volt, aztán azt mondtam soha többet, muszáj volt megállni mert mint írtam pénzem nem nagyon volt rá.
2013. aug. 2. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát arról nem lehet leszokni max nem szívni vagy többé vagy csak ritkán :) Ha nagyon rá akarsz gyújtani akkor rágózz helyette ,vagy moss fogat az segít (tapasztalat) és ha túl vagy 2 hónap mentességen még csak poénból se vegyél utána mert a visszaszokás 2 doboz(ez is tapasztalat),meg magyarországi példa ne támogasd a fIDESZT :)
2013. okt. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!