Minek kell másokat is rászoktatni a cigire?
Haverjaim csinálják.
Van valaki aki kezd jóban lenni velük, és kínálgatják cigivel, de nem erőszakolják rá, meg nem cikizik, ha valaki nem kér, csak mindig megkérdik, hogy "kérsz 1 szálat?".
Mármint olyantól aki nem cigizik.
És nincsennek felháborodva ha nem fogadja el az ember, teljesen normálisak, csak felajánlják, és ha nem, akkor sem történik semmi.
Csak nem értem, ha annyira szeretnek cigizni, minek osztogatnák el a féltve örzött cigijüket?
Rá akarnak szoktatni másokat is? Vagy csak udvariasak?
Így van ez társasági dolog, sokan tényleg csak azért mennek ki munkába például hogy tudjanak beszélgetni azzal akik cigiznek.
Én is hasonló képp szoktam rá a cigire. Igaz akkor buliba voltunk és kipróbáltam a vízipipát majd amikor az megtetszett akkor valahogy megkívántam a cigit és magamtól kértem 1 szálat, onnantól egyre sűrűbben dohányoztam, egyre sűrűbben mentem ki a haverokkal a suli elé szünetbe rágyújtani és erre azon kaptam magam hogy dohányzó vagyok. Igaz hogy napi 8 szálat ha elszívok, vagy annyit sem, de már igénylem sajnos.
Most 23 éves vagyok munkahelyemen mindig kimegyek rágyújtani, kivéve ebédidőben akkor elmegy az idő a kajára.
Ha rátudnak szoktatni, meg is érdemled. Mi is mindig kínálgatunk mindenkit, mert a cigizés tényleg egy társasági dolog számunkra. Mindenki másfélét szív, úgyhogy ha egy új ember érkezik, 4-5 cigis dobozt nyújtanak felé. :)
Senki se kötelezi őket arra, hogy cigizzenek, nem cikizzük őket, semmi negatívat nem mondunk róluk azért, mert nem dohányosok, tulajdonképpen le se sz@rjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!