Ha valaki kineziológiát tanul, azt később saját magán is tudja alkalmazni, vagy csak másokat tud gyógyítani vele?
Én 2 hónapja voltam kineziológusnál...
SEMMIT NEM SEGÍTETT RAJTAM! Nem tudnak gyógyítani, csak elveszik a pénzed, minden agyban dől el! Én pozitív gondolatokkal tudtam magamat meggyógyítani, ezt neked is ajánlom!! Nem könnyű, de más úgy sem tud segíteni rajtad, csak te magadon.
Nekem nagyon sokat segített, ezért is érdekel. Lehet, hogy rossz embernél jártál.
Én két éven keresztül szedtem gyógyszert pánikbetegségre, de semmit sem javult az állapotom. Egy kineziológiai kezelés után eltűnt a folyamatos nyomás érzés a szívemről, amit két év alatt a gyógyszerek nem tudtak még csak csökkenteni sem.
elsőnek: sajnos sok a csaló ilyen téren, de jó hír, hogy te tudtál magadon segíteni :)
kérdező: miért ne tudnád? (Nem tudom, hogy működik pontosan ez a dolog, úgyhogy elnézést ha a következő példa téves, pl.: azért a hátad közepét nehezebben éred el a kezeddel, mint egy másik meber :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!