Saját sóhomokozó kialakítása bugyuta ötlet?
Figyelt kérdés
Konkrétan a kinőtt kagylóhomozót gondoltam sima asztali sóval megtölteni...2011. szept. 10. 14:54
3/11 anonim válasza:
egyetértek az utánam szolóval :D
4/11 anonim válasza:
Az előttem levőnek teljesen igaza van.
5/11 A kérdező kommentje:
Kösz a négy építő jellegű választ :)
2011. szept. 10. 15:02
6/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!!!Te miért akarsz ilyet?Asztma,allergia?
7/11 anonim válasza:
Jó ötlet, de én a helyedben olyan sóval tölteném fel, amiben más ásványok is vannak, ilyen só a Himalaya só.
Ha asztmád van, akkor had ajánljak neked egy módszert, szedjél naponta kb. 4-5ezer mg C-vitamint, és hagyd abba a tejtermékek fogyasztását. Só nélkül is meggyógyulsz.
8/11 anonim válasza:
Köszi!
Nem asztmám van-szerencsére, "csak" allergiám.Arra nem jó a c-vitaminos tipped?
Köszi!
9/11 anonim válasza:
De igen, sőt, próbálj meg napi 4-5ezer mg C-vitamint, és egy Közepes dr Lenkeis multivitamint szedni folyamatosan. Kb fél év kell ahhoz, hogy teljesen elmúljon az allergia.
10/11 anonim válasza:
Hátha van pénzed ennyi sóra fölöslegesen, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!