A teafaolaj tényleg jó a szemölcsök eltávolítására? Nekem nem olyan kis függő szemölcsöm van, hanem attól nagyobb. Valami egyéb ötlet?
Nekem egy gyógyszert kellett kiírni a háziorvosomnak. Csúnya, nagy szemölcseim voltak az ujjamon. Jártam vele bőrgyógyászhoz, de a kezelése nem hatott és még fájt is rendesen.
A kémia tanárom adott rá ezüstnitrátot. Azt hiszem gyógyszertárban lehet kapni. Az szedte le nekem. Csipesszel kell óvatosan megfogni, egy nagyon picit fülpiszkálóval bevizezni és bekenni a szemölcsöt, de vigyázz vele,mert majd befeketedik és sokáig nem tudod levakarni a feketeséget.
Szia! Én sem hallottam eddig arról, hogy a teafaolaj eltávolítaná a szemölcsöt. Azt tudom, hogy fertőtlenít, de inkább pattanásokra ajánlják, arra használtam én is.
Apukám is sokat szenvedett a szemölcsöktől. Neki a vérehulló fecskefű segített. Nemsokára itt a jó idő, sok helyen nő, de a legkisebb bioboltban is van belőle készült oldat. Mondjuk, szerintem az igazi növény ezerszer jobb! Néhány nap alatt látható a szemölcs összetöpörödése, majd leesik, és kész. Azóta azt hallottam, hogy az aloe vera gél is nagyon jó, de ezt még nem próbáltam ki. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!